El Balís
esglesia
El Golf
Panoràmica
El Centre
El port
Panoràmica
Següents
Botó que mostra/amaga menú lateral
Versió per imprimir
Documents
El Port Balís

Està situat en una zona privilegiada de la Comarca del Maresme, al costat de les viles de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac. El port es troba dins del terme municipal de Sant Andreu de Llavaneres, clàssica població d'estiueig amb belles pinedes i antigues cases pairals, algunes amb mes de cinc segles d'antiguitat. La zona ofereix una oferta esportiva on poder practicar golf, equitació, tennis, pàdel i altres esports.

Club Nàutic El Balís

El gran referent de les activitat nàutiques de Llavaneres és el CN El Balís, situat al port Balís de Llavaneres, el punt més proper a l'illa de Mallorca des de la costa de Barcelona. El club disposa d'uns serveis i instal·lacions excel·lents. A més dels 764 amarratges, El Balís és un dels pocs clubs que es poden trobar a tot el litoral amb pista d'aterratge per a helicòpters.

El Club Nàutic el Balís té una extensa tradició en l'organització d'esdeveniments esportius, fomenta totes les disciplines de vela i no oblida tampoc les competicions de pàdel, pesca esportiva i natació. Un dels àmbits més coneguts del club és l'Escola de Vela.

Per a més informació:
Carretera N-II, km 651,5
08382 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 93 792 99 00
www.cnelbalis.com
info@cnelbalis.com

Informacions d'interès

El port Balís renova la bandera blava. Maig de 2013

Maresme Marítim. Desembre de 2013

Oferta de vela al Maresme. Gener de 2014

Diputació de Barcelona
^