Diumenge, 25 de juny

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
Llavaneres convida a la Festa del Pèsol 2013
Se celebrarà del 19 al 21 d'abril i inclourà taller de cuina, sopar de gala, visita a la fira i degustació popular, entre altres propostes

Pèsol garrofal de LlavaneresEl cap de setmana del 19 al 21 d'abril és la data escollida per a la celebració de la propera edició de la Festa del Pèsol de Llavaneres, que enguany arriba a la 14a edició. Tres dies intensos d’activitats per difondre les excel·lències culinàries del pèsol garrofal de Llavaneres, reconegut amb una marca de garantia de qualitat, i aprofitar-les perquè visitants d’arreu de Catalunya coneguin Llavaneres. Les jornades gastronòmiques es van posar en marxa just després de Setmana Santa amb la Mostra Gastronòmica del Pèsol de Llavaneres, que aquest any se servirà fins el 28 d'abril en una dotzena de restaurants.

Festa del Pèsol de Llavaneres  Festa del Pèsol de Llavaneres

Una de les novetats d'aquesta 14a edició és que el sopar de gala es farà divendres, en compte de dijous com fins ara. L'encarregat d'organitzar el 6è Sopar del Pèsol, divendres 19 d'abril, serà el restaurant Can Jaume i el preu és de 35 euros per comensal. Un sopar de gala que és una oportunitat única per degustar el pèsol garrofal de Llavaneres en totes les seves varietats culinàries. En el decurs del sopar es lliurarà el setè distintiu del Pèsol d'Or, que premia la promoció i la divulgació del pèsol garrofal de Llavaneres.

La Festa del Pèsol continuarà dissabte 20 d'abril amb la visita a la fira, on es podrà comprar pèsol de Llavaneres a 8 euros/kg –tal com han acordat els productors-, i diumenge 21 amb la tradicional degustació popular de pèsol ofegat de Llavaneres. A més hi haurà sortida de botigues al carrer durant tot el cap de setmana.

La Festa del Pèsol l'organitza la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Llavaneres, amb el suport dels restauradors, comerciants i productors locals.

Informació publicada el 12 d'abril de 2013 Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Informació relacionada
Diumenge, 21 d'abril de 2013
Elaborats pels restauradors de la vila i d'altres delícies ofertes pels diversos establiments locals
Diumenge, 21 d'abril de 2013
Exposició i venda a càrrec de productors de pèsols i comerciants
Dissabte, 20 d'abril de 2013
Activitat infantil amb recuperació dels jocs tradicionals de cucanya
Dissabte, 20 d'abril de 2013
Exposició i venda a càrrec de productors de pèsols i comerciants, i tallers infantils
Divendres, 19 d'abril de 2013
Organitzat pel restaurant Can Jaume
Divendres, 19 d'abril de 2013
Divendres, 19 d'abril de 2013
El sopar el servirà el restaurant Can Jaume el divendres 19 d'abril
14a Festa del Pèsol de Sant Andreu de Llavaneres: del 19 al 21 d'abril de 2013
Es va acordar ahir en una reunió convocada per l'Ajuntament amb comerciants, restauradors i productors locals
© Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres 2017