Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Versió per imprimir
Documents
La Infermera Virtual
Consells de salut

Aquest portal, adreçat a la ciutadania i als professionals sanitaris, pretén promoure la salut de les persones, posant al seu abast una eina educativa que els permeti tenir cura de la seva salut.

(09/09/2019)

Arxiu externLa dificultat de concentració és un símptoma de la síndrome d’abstinència. Dura 2-3 setmanes; un cop han passat, les funcions del cos tornen a la normalitat. Si vols saber-ne més, visita’ns!

(26/08/2019)

Arxiu externEs recomana aplicar fred a la zona de la picada per reduir la inflamació i la picor, convé aplicar, a la zona de la picada, una solució de calamina o d’amoníac per reduir la picor, s’ha d’evitar gratar la zona de la picada, per evitar el risc de provocar una ferida. Per evitar-te aquestes molèsties, utilitza la mosquitera! 

(12/08/2019)

Arxiu externPer gaudir plenament del mar aquest estiu, informa’t prèviament de les espècies marines perilloses i de les zones amb risc de lesions, com ara els esculls de corall.

(29/07/2019)

Arxiu externUn dels més importants és beure sovint i en petites quantitats, per evitar la distensió gàstrica, que també produeix disminució de la sensació de set.

(15/07/2019)

Arxiu externPlanifica amb anterioritat l’activitat, informa’t de les condicions climatològiques i assegura’t de tenir una base de preparació física.

Diputació de Barcelona
^