Dimarts, 23 de gener

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
PortadaPortada - Salut PúblicaSalut PúblicaPortada - Salut Pública - La Infermera VirtualLa Infermera Virtual
La Infermera Virtual
Consells de salut

Aquest portal, adreįat a la ciutadania i als professionals sanitaris, pretén promoure la salut de les persones, posant al seu abast una eina educativa que els permeti tenir cura de la seva salut.

(15/01/2018)

Cura dels peusLes ungles dels peus s’han de tallar rectes i no excessivament curtes. Es desaconsella l’ús de tisores amb puntes esmolades o de llimes metālˇliques, ja que es podria lesionar la pell. En cas de disminuciķ de l’agudesa visual o de dificultat per arribar als peus, solˇlicita l’ajuda necessāria.

(01/01/2018)

Ulleres protecciķ i crema solarMalgrat que a l’estiu és quan les radiacions solar arriben amb més intensitat, la pell l’hem de protegir tot l’any. Tingues present que la neu reflecteix els raigs solars, pel que reps una radiaciķ extra sumada a la que incideix directament sobre la pell. Per saber quines mesures de protecciķ sķn recomanables, consulta’ns.

(18/12/2017)

Sabates de muntanyaSi vas d'excursiķ, escull un calįat cōmode i tancat per evitar les picades d'arācnids, insectes o paparres. Recorda espolsar les sabates abans de posar-te-les, sobretot al matí, alguns animalons poden buscar-hi refugi dins!

(04/12/2017)

Icona RhT'expliquem el sistema ABO perquč puguis entendre com funciona la compatibilitat entre la sang del donant i la del receptor.

(20/11/2017)

Icona BolquerDurant l'etapa preescolar (19 mesos a 5 anys) l'infant sol aconseguir el control d'esfínters. Tanmateix, en alguns casos es manté l'emissiķ involuntāria d'orina, principalment a la nit. Evita renyar a l'infant o efectuar comparacions amb altres nens. Una actitud comprensiva per part de la família proporciona el clima de seguretat que precisa l'infant per arribar a controlar el seu esfínter. 

AJUNTAMENT
Plaįa de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637