Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Festes 2013 Festa Major de Sant Andreu 2013
La marxa, que es va disputar diumenge 24 de novembre, va aplegar 334 atletes i marxaires

La 28a Marxa Popular de Sant Andreu va aplegar, ahir diumenge, 334 participants, entre marxaires i corredors. Del total d'inscrits, van passar pel control d'arribada 316 persones, 195 homes i 121 dones. Cent dels participants (81 homes i 19 dones) van fer el recorregut corrent, i la resta caminant. Ferran Soler, amb un temps de 56 minuts i 59 segons, i Claudia Luna, amb 57 minuts i 54 segons, van proclamar-se campions de la marxa, en categoria masculina i femenina, respectivament. També hi va haver trofeus per als millors classificats locals, Marcos Toro (57:54') i Claudia Luna. Pere Santamaria, de 83 anys, va rebre el distintiu com a participant més gran. Nicolás Medina va obtenir la copa com a participant més jove, i altres 4 corredors, també de 7 anys, es van endur medalla. Podeu consultar les classificacions, aquí. La Marxa l'organitza des de fa 28 edicions El Casal de Llavaneres.