Dimarts, 22 d'agost

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
El Casal organitza la 2a Marxa Nocturna, aquest divendres
La durada prevista de la caminada és d'unes 2 hores i mitja i inclourà una sindriada popular

Després de l'èxit aconseguit l'estiu passat, El Casal de Llavaneres torna a engrescar-se en l'organització de la Marxa Nocturna. Se celebrarà el proper divendres 4 de juliol. El punt de trobada és el pati d'El Casal, a les 22.00 hores, i l'arribada es farà al mateix lloc. Al final del recorregut, hi haurà sindriada popular. Inscripcions mateix dia de la Marxa, abans de l'inici de l'activitat.

El recorregut de la Marxa és d'uns 7 quilòmetres. Es preveu una durada d'unes 2 hores i mitja i la dificultat és mitjana. El circuit portarà els assistents per un bonic passeig nocturn per la muntanya. Una proposta que s'adreça a un públic familiar.

La comitiva s'aplegarà a les deu de la nit al pati d'El Casal de Llavaneres. La ruta pujarà per l'avinguda de Pau Casal i s'adreçarà cap a la urbanització Onze Pins. Tot seguit, a través de camins i corriols de muntanya, els participants arribaran fins a la zona de la hípica i tornaran avall, de nou cap al pati d'El Casal de Llavaneres, a l'avinguda de Catalunya. Un cop allà, s'oferirà síndria a tothom.

La Marxa l'organitza la Secció Esportiva d'El Casal de Llavaneres, amb el suport de l'Ajuntament.

Informació relacionada

Informació d'interès

Unes 250 persones participen en la Marxa Nocturna 2013

Marxa Nocturna
 Marxa Nocturna
Informació publicada el 5 de juny de 2014 Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaça de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637