Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 31.07.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Sant Andreu de Llavaneres, Vila Florida

Logotip de Viles FloridesEl programa Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la planta amb flor..

Aquest moviment vol mostrar i posar en valor la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic de tots aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir. Cada any Viles Florides publica a la seva pàgina web el llistat de municipis participants i les puntuacions corresponents.

El jurat està format per professionals sobre viverisme, la jardineria i el paisatgisme, entre d'altres. La qualificació que pot atorgar el jurat és de 1 a 5 Flors d'Honor. Aquest reconeixement, a més, podrà ser retirat en successives edicions en cas de no mantenir-se el nivell assolit.

Sant Andreu de Llavaneres compta actualment amb tres Flors d'Honor, situant-se molt a prop dels municipis amb més puntuació, per això demana la implicació ciutadana per millorar la seva qualificació. Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç.

L'Ajuntament, a més, informa que hi pot participar tothom, particulars inclosos en els seus domicilis, per tal de formar part de Viles Florides. Tots aquells veïns i veïnes interessats a participar com a ciutadans, poden clicar aquest enllaç.

Diputació de Barcelona
^