Dilluns, 18 de juny

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

1a pancarta - āmbit 38 - Orgānica
PortadaPortada - Ārea de Serveis TerritorialsĀrea de Serveis TerritorialsPortada - Ārea de Serveis Territorials - Medi AmbientMedi AmbientPortada - Ārea de Serveis Territorials - Medi Ambient - La bona recollida selectiva de la matčria orgānica, una cosa de totsLa bona recollida selectiva de la matčria orgānica, una cosa de tots
La bona recollida selectiva de la matčria orgānica, una cosa de tots


S'han aconseguit avenįos importants...

  • L´estalvi d´emissions de CO2, grācies a la recollida selectiva de la FORM, ha estat de 384,52 tones en CO2.
  • Des del 2007 la vila compleix amb la proposta de la Comunitat Europea per al 2020, perō des de l´any 2011 s'estan incomplint els objectius marcats per Catalunya d´arribar a un 60% de la recollida selectiva global en l´Horitzķ 2020.
  • A nivell de recollida selectiva global, l´any 2016 el percentatge ha estat del 52%, unes dades que ens indiquen que, tot i que cal esmerįar encara més esforįos, Sant Andreu de Llavaneres es troba en la bona línia de la recollida selectiva. Endavant!

... tot i així, l´any 2016 vam dipositar incorrectament més de 340 tones de matčria orgānica

L´Ajuntament fa saber que l´any 2016 a Sant Andreu de Llavaneres es van recollir 1.429,9 tones de matčria orgānica (FORM), de les quals 341, 79 tones eren residus impropis, és a dir, que no s´haurien d´haver dipositat en aquesta fracciķ.

Aquesta distribuciķ errōnia comporta una despesa addicional per a l´Administraciķ municipal, ja que un cop dipositada per error la resta en la fracciķ que no li correspon, cal separar-la i transportar-la de nou cap a la planta de residus ubicada a Matarķ. A més, a causa de la mala qualitat de la FORM recollida, Sant Andreu de Llavaneres va deixar de rebre 30.000 euros en ajuts econōmics procedents de la Generalitat de Catalunya.

Nova campanya per millorar la separaciķ de la matčria orgānica de cara a la tardor

Tot i els avenįos aconseguits fins al moment, cal continuar treballant per millorar en la separaciķ i gestiķ dels residus, especialment els orgānics. Per aquest motiu, des de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres engega una campanya informativa sobre la recollida de la matčria orgānica.

Posem atenciķ en la Matčria Orgānica, tots hi guanyem! 

MO: Separa bé!

MO: Separa bé!

Fitxer: flyer_Materiaorganica.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 2
Mida: 13,61 MB

MAGRAMAMO Llavaneres

AJUNTAMENT
Plaįa de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637