Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 23.11.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Vols participar en la banda de Llavaneres per a la Marató de TV3?

L'Ajuntament fa una crida a músics del municipi i la comarca per col·laborar en una de les activitats que s'impulsaran el proper 17 de desembre. Les inscripcions, que es poden fer emplenant aquest formulari, romandran obertes fins al 3 de desembre.

BandaLlavaneres

Sant Andreu de Llavaneres manté el seu compromís en el foment i la promoció de la recerca biomèdica d’excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties a través de campanyes de participació ciutadana i actes de difusió i educació. Per tot plegat, el municipi es suma al projecte solidari que impulsa la Fundació La Marató de TV3, que enguany tracta sobre les malalties infeccioses. D'aquesta manera, des de les Regidories de Participació Ciutadana i Cultura i Festes es fa una clara aposta per recuperar aquesta activitat, un clàssic en el calendari festiu local.

En aquest sentit, el primer repte de la Comissió de Festes de Llavaneres, que es constituirà oficialment el 14 de desembre, serà organitzar els actes de suport a la Marató de TV3 amb una convocatòria popular oberta a tothom el proper diumenge 17 de desembre. La festa solidària, que tindrà lloc al parc de Ca l'Alfaro, inclourà música en directe, un flashmob, el mercat de joguines, tallers, xocolatada, una passejada i altres propostes per a petits i grans.

Una de les novetats de l'edició d'enguany serà la interpretació del tema Resistiré, de El Dúo Dinámico, en una banda que vol aplegar músics vinguts d'arreu del territori per a una bona causa. Amb l’objectiu de ser més gran, diversa i participativa, l'Ajuntament fa una crida a la participació de músics de la vila i la comarca per formar part d'aquesta banda de Llavaneres per a la Marató de TV3. Totes aquelles persones interessades a participar, poden omplir aquest formulari fins al proper 3 de desembre.

Diputació de Barcelona
^