Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 24.11.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Imma Cabotí, distingida amb el premi “Josep Maria Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols 2017”

La llavanerenca resident a Virgínia, que exerceix els càrrecs de presidenta del Casal Català a Minnesota i coordinadora de l'ANC als Estats Units, va rebre aquest reconeixement per part de l’Institut de Projecció Exterior de la Cultura Catalana (IPECC).

ImmaCaboti

En un acte celebrat a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans, la llavanerenca Imma Cabotí va ser distingida el passat dissabte 18 de novembre amb el XXIX Premi "Josep Maria Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols 2017", guardó d’atorgament anual instituďt i convocat per l’Institut de Projecció Exterior de la Cultura Catalana (IPECC) per recončixer la tasca que duen a terme els catalanňfils i els catalans residents a l'exterior per mantenir la presčncia catalana al món i augmentar el coneixement de la realitat cultural i nacional de Catalunya.

La presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, també va rebre en audičncia nou dels deu catalans i catalanňfils guardonats en la vint-i-novena edició d'aquest premi. En el decurs de la jornada, que es va fer al despatx d'audičncies i en quč també va intervenir el president de l'IPECC, Xavier Tudela, Forcadell va agrair als premiats la tasca que fan i els va animar a mantenir-la.

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres felicita l'Imma Cabotí després de rebre aquest merescut premi, un reconeixement que posa de manifest l'excel·lent tasca que fa als Estats Units per difondre i projectar internacionalment la cultura catalana.

Diputació de Barcelona
^