X
Emergència per sequera!
Notícies
29.11.2018
Tria final del Pressupost Participatiu 2019
Dels 9 projectes més votats per realitzar-se durant l'any que ve, el més dotat és per reforçar la seguretat ciutadana, quatre s'adrecen a l'àrea d'Urbanisme, tres a la de Mobilitat i un a la de Salut.

El passat 28 de novembre va tenir lloc l'acte de cloenda del Pressupost Participatiu 2019 de Sant Andreu de Llavaneres, en el qual es van presentar els resultats finals i es va agrair la feina realitzada als membres de l'equip de treball. Així, tal com es mostra en el document adjunt, els 9 projectes més votats han estat: la instal·lació de càmeres de videovigilància; l'eliminació de barreres arquitectòniques; l'asfalt del tram de sorra de l'actual carril bici; la millora de l'enllumenat entre Sant Pere i les Lloses; la il·luminació del pàrquing de l'estació; les millores al pati de l'escola Jaume Llull; la il·luminació de parades de bus; la cadira amfíbia a la platja i la instal·lació de papereres. En total, 100.000 euros repartits per a projectes de diferents àrees: 4 d'urbanisme, 3 de mobilitat, 1 de seguretat ciutadana i 1 de salut. En un recompte inicial, van faltar 4.570 euros, però durant l'acte de cloenda, i per unanimitat, es va decidir retallar del darrer projecte classificat (la instal·lació de càmeres de vigilància).  

La tria s'ha realitzat de forma online, i el termini per votar va tancar-se el 27 de novembre. Fins aquest dia, els membres de l'equip de treball van poder escollir entre els 20 projectes que van arribar aquesta darrera fase. A les portes de la fase final van quedar el projectes com la instal·lació d’un carril bici per a vianants del centre a la platja, el projecte de camins escolars (que no van entrar-hi per 1 vot de diferència) o la proposta de construcció d’una zona d'esbarjo per a gossos (per 2 vots).

Aquesta és la tercera edició del Pressupost Participatiu, amb la qual l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha renovat el seu compromís amb la participació ciutadana i la transparència en la gestió. A través d’un sorteig es van escollir 400 veïns i veïnes, que han tingut l'oportunitat de decidir on s'han de destinar 100.000 euros de la partida d'inversions. El regidor de Participació Ciutadana, Albert Sala, celebra la bona participació i implicació dels veïns i veïnes que han format part del Pressupost Participatiu de 2019. “Ara toca treballar per materialitzar les propostes més votades”.

Tria final
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^