Notícies
31.05.2019
Aprovat per unanimitat el Codi Čtic i de Bon Govern de l'Ajuntament
El reglament contempla la creació d'un Comitč d'Čtica que ha de vetllar perquč els cŕrrecs electes i, en un futur, els treballadors municipals compleixin els compromisos adquirits

El darrer Ple municipal del mandat 2015-2019 va viure l'aprovació del nou Codi Čtic i de Bon Govern del consistori. El document recull els principis i valors que hauran de regir l'actuació política de totes les regidores i regidors, amb l´objectiu d´establir un nou marc de confiança amb la ciutadania, que sabrŕ que els seus representants estaran obligats a seguir aquest codi en les seves accions. Podeu consultar el document a través d'aquest enllaç.

El Codi serŕ aplicable als alts cŕrrecs electes i aposta per una actuació de cara als veďns i veďnes marcada per la transparčncia, la igualtat, la responsabilitat i la professionalitat, l'honestedat i la integritat, la solidaritat, el respecte pel medi ambient, la proporcionalitat i l´exemplaritat. Més endavant estŕ previst que també vinculi al personal municipal i a les empreses que treballen amb el consistori, així com a les entitats que reben subvencions i ajuts municipals.

Un cop s'aprovi definitivament el codi, el Ple tindrŕ sis mesos per establir la composició i el reglament de funcionament del Comitč d'Čtica, l'ňrgan que ha de garantir-ne el compliment. Des del web s'habilitarŕ una Bústia Čtica per tal que la ciutadania i també el personal municipal pugui denunciar possibles males praxis. Aquestes comunicacions podran ser anňnimes.

codi etic baner
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^