Notícies
07.06.2019
La platja de Llavaneres esdevé més accessible per a totes les persones
A partir d'aquest estiu es disposarŕ d´una cadira amfíbia per tal que els veďns i veďnes amb mobilitat reduďda puguin gaudir del nostre litoral.

Una de les propostes guanyadores del Pressupost Participatiu 2019 va ser la demanda d'una cadira amfíbia a la platja del municipi. Una cadira amfíbia és una cadira de rodes adaptada per al desplaçament sobre superfícies desiguals i també per a la flotació, que s'utilitza perquč les persones amb problemes de mobilitat es puguin banyar a la platja, en llacs o en rius.

Feia dos anys que no n’hi havia a la platja i, després de la demanda ciutadana, l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres n'ha adquirit una per valor de 2.070 euros, i ja es troba disponible a la caseta de socorristes. D'aquesta manera les persones amb mobilitat reduďda que es vulguin banyar al mar només cal que ho sol·licitin al responsable del servei de socorrisme.

Recordem que l'horari d’aquest servei és de dilluns a divendres de 10:30 a 18:30 h i els caps de setmana i festius de 10 a 19:30 h. El servei de socorrisme fins la revetlla de Sant Joan estarŕ operatiu només els caps de setmana. Des d'aleshores i fins el 8 de setembre el servei serŕ diari, i el darrer servei es farŕ el 10 i 11 de setembre.

cadira amfibia

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^