Notícies
13.09.2019
El pati de l'escola Jaume Llull estrena un nou joc
Es tracta d'un dels projectes finançats pel Pressupost Participatiu 2019, amb una despesa de 8.000 euros

Els alumnes de l'Escola Jaume Llull ja poden gaudir d'un nou joc al pati del centre. És una estructura de dos mňduls amb un túnel, jocs interactius, rocňdrom i tobogan. La instal·lació d'aquest joc respon a la petició de la comunitat educativa de l'escola, que després d'un procés participatiu intern va decidir-se per aquesta opció. La instal·lació del joc s'ha finançat amb la partida de 8.000 euros del Pressupost Participatiu 2019, que s'havia reservat per a la millora del pati de l'escola Jaume Llull.

Actualment ja s'han realitzar cinc dels nou projectes escollits en la present edició del Pressupost Participatiu 2019. A més del joc a l'escola Jaume Llull, s'ha instal·lat noves papereres, s'ha millorat les marquesines d´autobús, s'ha adquirit una cadira amfíbia per a la platja i s'ha eliminat diverses barreres arquitectňniques. Dels projectes restants la instal·lació de cŕmeres de videovigilŕncia estŕ en elaboració, mentre que es troben en fase d´estudi la millora de l'enllumenat entre Sant Pere i les Lloses, l'asfaltat del tram de sorra de l'actual carril bici i la segona fase de millora de la il·luminació del pŕrquing de l'estació.

El regidor de Participació Ciutadana, Gerard Viladomat, ha explicat que «el Pressupost Participatiu és un dels projectes de democrŕcia directa que volem potenciar i ampliar, perquč creiem en aquest model on els veďns puguin decidir efectivament quins projectes volen veure implementats a curt termini. Ens trobem a la recta final de l'edició 2019 i ja estem preparant la següent».

jocs jaume llull
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^