X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 04.04.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Desinfecció per urgència de la llar familiar Sant Francesc d'Assís

L'Ajuntament de Llavaneres realitzarà aquest matí, a les dotze del migdia, una desinfecció de les instal·lacions de la Llar familiar Sant Francesc d'Assís de la Creu Blanca, ubicada en el carrer de Munt. Es tracta d'una actuació per urgència que ha hagut d'assumir directament el consistori, perquè fins al moment i des del 31 de març no s'ha obtingut cap resposta de la Generalitat per actuar i aturar la propagació contagis de coronavirus entre els usuaris.

ACTUALITZACIÓ 18.00 h | Finalitzades les tasques de desinfecció de la llar familiar Sant Francesc d'Assís. L'Ajuntament de #Llavaneres hi ha actuat d'urgència per evitar que s'hi propagués la infecció de la Covid-19.

"Es tracta d'una comunitat molt vulnerable i no podem permetre deixar passar ni un dia més", ha declarat la regidora de Benestar Social i Salut Pública, Gemma Martín. Amb l'actuació d'aquest matí es podran reorganitzar els usuaris de la llar familiar i tractar d'evitar tan com sigui possible nous contagis.

L'Ajuntament vol fer públic l'agraïment al personal i a la direcció del centre, que aquests dies estan demostrant una enorme vàlua personal i professional.

Llar Sant Francesc

Diputació de Barcelona
^