Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 08.06.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Preinscripció per a nous alumnes a l'Escola Municipal de Música Llavaneres

El termini de Preinscripció ha finalitzat. Podeu sol·licitar plaça fora de termini pel curs 2020-2021 a través d'aquest formulari

L'Escola Municipal de Música Llavaneres es prepara per començar un nou curs acadèmic després de l'estiu. Un curs que es preveu diferent, però amb un centre adaptat a totes les indicacions d'higiene, de distància o de ràtios d'alumnes que fixi l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres i el Departament d'Educació de la Generalitat. A més, en cas que fos necessari, es disposarà de plataformes telemàtiques que permetran un ensenyament a distància adaptat a les característiques i necessitats de la música.

Procediment i calendari

La presentació de sol·licituds fora del període de Preinscripció per a nous alumnes a l'Escola Municipal de Música es farà telemàticament a través d'aquest enllaç. Podeu fer arribar els vostres dubtes al correu electrònic del centre: escolamusica@ajllavaneres.cat.

Una àmplia oferta educativa

L'Escola Municipal de Música Llavaneres ofereix programes de formació per a totes les edats i nivells. 

Oferta Educativa EMM 20-21

En aquest document podeu consultar l'Oferta Educativa pel curs 2020-2021 per a cada etapa educativa.

Fitxer: OFERTA_EDUCATIVA_EMM_20_21.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 12,3 MB

Taxes Oferta Educativa 2020-2021

Taxes per a la prestació dels serveis d'escola de música, d'acord amb l'Ordenança Fiscal núm. 24

Fitxer: Taxes_Oferta_educativa_2020_2021.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 144,76 kB

De manera més resumida, les etapes educatives del centre són les següents:

  • Sensibilització musical, per a alumnes de 3 a 5 anys. Activitat que es realitza a l'Escola Jaume Llull i a l'Escola Serena Vall. A través del joc, la percepció auditiva, la cançó i el moviment, experimenten amb els paràmetres musicals i aprenen a viure i estimar la música.
  • Iniciació, per a infants de 6 i 7 anys. Es realitza una primera incursió a l'instrument, acompanyada de la pràctica del cant coral i el llenguatge musical per tal de descobrir els elements que conformen la música.
  • Nivell bàsic, per a nens i nenes de 8 a 11 anys. El programa inclou l'estudi de l'instrument, conjunt instrumental i llenguatge musical, amb la possibilitat de fer cant coral. Els aporta les eines bàsiques per desenvolupar-se en el món de la música.
  • Joves, a partir de 12 anys. Programes adaptats a les inquietuds i nivell de l'alumne. Permet seguir evolucionant amb el seu instrument i complementar-ho participant en conjunts instrumentals o corals. També hi ha la possibilitat de fer un treball més intensiu per tal de preparar les proves d'accés a estudis professionals.
  • Adults. Permet participar a la Coral d'adults Minerva, iniciar-se o perfeccionar l'estudi d'un instrument, tocar en un conjunt instrumental per a adults o aprendre llenguatge musical.
  • Tallers. Al llarg del curs, es realitzen tallers de curta durada, en diferents formats i per a diversos públics. Els darrers anys s'han realitzat tallers com: 'Ballmanetes' per a nadons de 6 a 36 mesos i la seva família, 'Música per a uns versos' sobre la relació de la música i la literatura, 'Música i cinema' en col·laboració amb la Biblioteca Municipal o un 'Taller de Guitarra d'acords'. La programació dels tallers es fa pública al mes de setembre i al llarg del curs, setmanes abans d'iniciar cada taller, a través dels canals de comunicació de l'Escola Municipal de Música i de l'Ajuntament.

instrumental

Els instruments que s'ensenyen a l'Escola Municipal de Música Llavaneres són: violí, viola, violoncel, flauta travessera, clarinet, saxo, piano, guitarra, bateria, i per a joves i adults també cant i baix elèctric. Una vegada l'alumne tingui un mínim coneixement de l'instrument, podrà participar dels nombrosos conjunts instrumentals de l'escola: conjunt de pianos, conjunt de guitarres, banda de vent, orquestra de corda, música de cambra, combo, conjunt de percussió o conjunt de música electrònica.  

oferta instrumental

Diputació de Barcelona
^