X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 17.06.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Les platges de Llavaneres es tancaran per la revetlla de Sant Joan
No s'hi podrŕ accedir des de les 8 del vespre del dia 23 fins a les 8 del matí del dia 24

Les platges de Llavaneres estaran tancades la nit de Sant Joan per evitar l'accés de grups de persones per celebrar-hi la revetlla.

En el marc de les accions de prevenció de la Covid-19, l'Ajuntament de Llavaneres ha decidit no permetre l'accés a les platges del municipi. L'objectiu és evitar aglomeracions als espais públics que afavoreixin el contagi i la possibilitat d'un rebrot de la pandèmia. Les guinguetes i els restaurants de la platja podran obrir per oferir els sopars que tinguin previstos amb reserva prèvia, segons l'horari establert.

L'Ajuntament de Llavaneres fa una crida ciutadana per celebrar un Sant Joan amb responsabilitat i seguretat. Aprofitem per trobar-nos amb la família i els amics, preferiblement a casa, i gaudim de les nostres tradicions: mengem coca de Sant Joan i llençem algun petard, però amb les màximes precaucions. 

Mesures de protecció

Feu un Sant Joan diferent amb grups reduïts, però amb molta precaució, tant per evitar possibles contagis de la Covid-19 com per reduir el risc d'accidents per fer un mal ús del material pirotècnic. Més informació, aquí.

  • Si feu una revetlla a casa, recordeu que heu de ser un màxim de 20 persones (en fase 3). Mantingueu la distància de seguretat i renteu-vos sovint les mans.
  • Sigueu més prudents que mai: si feu ús de material pirotècnic no utilitzeu ni porteu a sobre pots de gel hidroalcohòlic: el perill d'inflamar-se i cremar és elevadíssim.

Generalitat de Catalunya

Diputació de Barcelona
^