X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 19.06.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La Flama del Canigó arribarà a Llavaneres, tot i el coronavirus
Dimarts 23 de juny, a les 20 hores, a la plaça de la Vila
La regidoria de Cultura i El Casal de Llavaneres informen que aquest any no hi faltarà el tradicional acte de l'arribada de la Flama del Canigó a Llavaneres, tot i l'actual situació d'estat d'alarma per la crisi de la Covid-19.

La Flama arribarà a la nostra població dimarts 23 de juny a les vuit del vespre i amb un canvi d'ubicació: serà a la plaça de la Vila, i no a l'esplanada de Jaume Brutau com és habitual. Amb el foc s'encendrà el peveter i es llegirà el tradicional manifest.

Un acte senzill però emotiu, perquè aquest 2020 serà encara més especial. Enguany aprofitem aquest moment de l’encesa de la Flama, no només per reivindicar la unitat de la llengua i la lluita pels drets i les llibertats dels Països Catalans, sinó també per recordar totes aquelles persones que ja no hi són i que trobem i trobarem a faltar.

Amb la Flama, aquest 2020 homenatjarem la societat i la manera com hem afrontat la pandèmia: tothom assumint el seu paper, la seva part de responsabilitat individual i col·lectiva.

Flama del Canigó

Diputació de Barcelona
^