X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 29.07.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
LlavaneresInfo-juliol2020
Ja estŕ al carrer el nou número del butlletí municipal Llavaneres Info
Si voleu informar-vos de tota l'actualitat del municipi, emporteu-vos a casa la revista

La revista municipal Llavaneres Info del mes de juliol ja estŕ al carrer. Des de l'edició anterior, podeu trobar el butlletí en els punts de recollida habituals (farmŕcies, llibreries, edificis municipals...).

La regidoria de Comunicació ha canviat el sistema de distribució de la revista municipal Llavaneres Info: ara la podeu trobar trimestralment en punts estratègics repartits per tota la vila.

Per fer més visibles els punts de distribució de la revista, l'Ajuntament ha disposat uns expositors especialment creats per aquesta finalitat on es pot veure un adhesiu en què es pot llegir: 'Emporta-te-la a casa!', així com la capçalera de la revista, Llavaneres Info. Precisament, ara més que mai les mesures d'higiene i seguretat marcades per a la prevenció de la Covid-19, recomanen que les revistes, premsa i altres materials en paper no es passin d'unes mans a unes altres per la qual cosa, és molt millor recollir la revista i emportar-te-la a casa.

Aquest nou número del mes de juliol dona continuïtat al compromís de la corporació de mantenir la periodicitat trimestral de la revista, amb la voluntat d'informar la ciutadania de Llavaneres de l'actualitat del municipi. La següent edició està prevista pel pròxim mes d'octubre.

En aquest número trobareu informació sobre l'anul·lació de la Festa Major de la Minerva, el retorn a la "normalitat" després de mesos de confinament, els ajuts a les empreses, els plans d'ocupació i l'aprovació del nou projecte del pavelló municipal. A més, també hi ha l'espai de la tribuna política, amb els articles dels sis grups amb representació al consistori.

Podeu consultar la versió digital de la revista Llavaneres Info del mes de juliol, aquí:

LlavaneresInfo-juliol2020

LlavaneresInfo-juliol2020

Fitxer: AJUNTAMENT_LLAVANERES_revista_INFORMATIVA_juliol_2020.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 16
Mida: 9 MB

Diputació de Barcelona
^