X
Emergència per sequera!
Notícies
29.07.2020
El procés participatiu 'Redibuixem el Labandària' obté un reconeixement oficial
S'ha inclòs dins del Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya amb el qualificatiu de Pràctica Significativa

La Federació de Municipis de Catalunya i de la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals han reconegut el procés participatiu ‘Redibuixem el Labandària' com a Pràctica Significativa del Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya. Així ho han notificat al consistori, el president de la Fundació Carles Pi i Sunyer, Àngel Garcia Fontanet, i la presidenta de Federació de Municipis de Catalunya, Olga Arnau i Sanabra.

Els dos organismes valoren que "aquestes experiències representen una aportació innovadora i de qualitat i poden servir de referència per a d'altres ajuntaments o entitats locals". Podeu consultar aquí la fitxa de descripció del projecte.

El Banc de Bones Pràctiques dels governs locals és un servei impulsat per la Federació de Municipis de Catalunya, la Fundació Carles Pi i Sunyer d'estudis autonòmics i locals i els ajuntaments de més de cinc mil habitants de Catalunya que identifica i difon experiències innovadores de govern i gestió municipal.

La regidoria de Participació Ciutadana té previst donar continuïtat a aquest procés participatiu per fer acompanyament a la futura concreció del projecte de reconversió de l'Espai Labandària com a centre cívic i cultural del poble. Podeu recuperar el procés participatiu sobre els usos de l'antiga escola de Llavaneres, aquí.

Logotip campanya 'Redibuixem el Labandària'

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^