X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 19.10.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La Policia Local aixeca 26 denúncies en dos dies per consum d'alcohol al carrer i altres faltes
També s'han obert expedients per no dur mascareta i per fer festes sense permís amb més de sis persones

Intens cap de setmana a Llavaneres. En només dos dies, els agents de la Policia Local han aixecat 26 denúncies per consum d'alcohol a la via pública, per anar sense mascareta pel carrer i també per celebrar una festa no autoritzada amb més de sis persones en una finca particular.

Un dels punts més problemàtics, pel que fa a la concentració de joves al carrer en horari nocturn és l'aparcament del camp de futbol vell. En aquest espai, la nit de dissabte, la Policia va interposar cinc sancions per consum d'alcohol. També es va denunciar un altre grup que s'havia aplegat de manera il·legal a l'Iinstitut Llavaneres per consumir alcohol. El darrer cas ha estat la denúncia als propietaris d'una casa on la matinada del 18 d'octubre s'hi celebrava una festa privada sense permís i amb més de sis persones. Aturar els contagis de Covid-19 és ara per ara la prioritat dels cossos de seguretat i això passa per garantir el compliment de les mesures de seguretat, que aquests darrers dies s'han intensificat donat el nou brot de la pandèmia. Més informació de les restriccions, aquí.

MOLT IMPORTANT

Consum de tabac i alcohol a la via pública

  • No està permès fumar a la via pública o a l'aire lliure si no hi ha una distància de 2 metres. Aquesta limitació és aplicable també per a l'ús de qualsevol altre dispositiu d'inhalació de tabac, pipes d'aigua, catximbes o similars.
  • Es prohibeix el consum compartit de begudes alcohòliques a la via pública i a la resta d'espais oberts.
Diputació de Barcelona
^