Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 25.11.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El Museu fa pública la llista de seleccionats del V Concurs de Pintura i Escultura de Llavaneres
L'exposició es podrà visitar a Can Caralt del 27 de novembre al 10 de gener

El Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres fa pública la llista completa dels artistes seleccionats pel jurat que opten a guanyar el V Concurs de Pintura i Escultura. Podeu consultar la llista en aquest enllaç. El jurat està format per Agit Baqué, directora de l'espai cultural La Destil·leria de Mataró, Ainhoa González, llicenciada en Història de l'Art i museòloga, i Núria Poch, directora del Consorci Museu d'Art Contemporani de Mataró–Col·lecció Bassat.

En total, hi ha 19 artistes seleccionats, d'entre els 77 que es van presentar inicialment al certamen. L'organització informa que d'aquests 77, 11 són de Llavaneres, 44 de Mataró i el Maresme, 18 de Barcelona i comarques barcelonines, 3 de les comarques de Girona i 1 de França.

Amb motiu de les circumstàncies actuals de reducció de mobilitat i suspensió de les activitats dels museus, no hi haurà l'acte de lliurament de premis previst per al proper divendres 27 de novembre, a les set de la tarda. El veredicte del jurat es comunicarà directament als premiats i es farà públic a través del web municipal i de les xarxes socials el divendres 27. El mateix dia s'obrirà al públic l'exposició de les obres seleccionades, que es podrà visitar fins al 10 de gener.

Exposició: V Concurs de Pintura i Escultura

Diputació de Barcelona
^