X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 25.11.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Mil formes de violència
Llavaneres commemora amb un format virtual el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

La regidoria d'Igualtat convida a participar avui de la celebració virtual del 25N: la jornada internacional dedicada a denunciar les violències masclistes. A causa de la pandèmia s'ha hagut de suspendre el tradicional acte de lectura del manifest, però el podreu trobar avui a les xarxes. A més del manifest, en format àudiovisual, l'Ajuntament de Llavaneres s'afegeix a la commemoració de la Dia Internacional contra la violència envers les dones amb una guia de recursos i una imatge molt i molt suggerent: la violència cap a les dones no és només violència física; hi ha mil formes de violència i cal denunciar-les amb fermesa.

Les propostes

  • El manifest

Enregistrat a l'Espai Labandària, el vídeo del manifest es podrà visualitzar avui a les 12 hores al canal de Youtube de l'Ajuntament. A més, a les 12.04 i a les 18.04 hores (després dels butlletins informatius) es podrà escoltar també a través de Ràdio Llavaneres, al 107.8 FM. L'enregistrament ha anat a càrrec de la regidora d'Igualtat, Nadine van Loock, i de dues representants de l'entitat local Si Dona, Pilar Pelegrín i Maria José Pérez.

  • La guia de recursos

La regidoria d'Igualtat ha preparat una guia molt detallada amb tota mena de recursos i d'informació; dones, violències, masclismes, desigualtats, lluita... Són molts els ingredients que la componen i hi podeu trobar desenes de propostes per posar-vos al dia respecte la lluita per la igualtat entre dones i homes. La podeu consultar aquí.

  • El rètol

La imatge creada per commemorar aquesta diada és obra de la dissenyadora local Natàlia Beleta i reflecteix l'objectiu d'aquesta jornada: fer evidents totes les formes de violències, les visibles però també les invisibles, les explícites i les subtils.

La regidora d'Igualtat, Nadine van Loock, fa una crida a seguir la celebració del 25N, tot i que aquest any no ens poguem trobar a la plaça de la Vila: "Cal que surtin a la llum totes les formes de violència: només així les podrem desemmarcarar i véncer".

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres vol denunciar, un any més, els abusos i les violències que milions i milions de dones suporten cada dia al món.

25N

Diputació de Barcelona
^