X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 09.12.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Ses Majestats acamparan al parc de Ca l'Alfaro
Serà la tarda del 5 de gener i caldrà demanar cita prèvia

Els Reis Mags de l'Orient no faltaran a la cita anual amb els infants de Llavaneres. A causa de la pandèmia i per protegir la salut de tothom, aquest any reconvertiran la tradicional cavalcada en un Campament Reial al parc de Ca l'Alfaro. Serà la tarda del 5 de gener, de 18 a 21 hores. Al campament reial se seguiran totes les mesures de seguretat però no hi faltarà de res: hi haurà la música i tota la comitiva que tradicionalment acompanya Melcior, Gaspar i Baltasar, i tampoc no hi faltaran les carrosses. A més, els infants podran lliurar les cartes amb els seus desitjos en uns espais especials. Per motius de seguretat, aquest any no es llençaran caramels però n'hi haurà per a tothom. El més important serà reservar cita prèvia per poder visitar el recinte reial: us en donem tots els detalls. Accediu aquí a la cita aquí, a partir de les 9 hores de dilluns 14 de desembre.

Cita prèvia

Tres reis d'OrientPer assistir al campament reial, del 14 de desembre al 4 de gener, s'obriran les inscripcions. Caldrà reservar la plaça prèviament per ajudar l'organització en el control de l'aforament i per poder mantenir totes les mesures de seguretat. L'accés al recinte serà gratuït.


Accediu aquí al formulari de sol·licitud de plaça
.

La inscripció generarà un correu electrònic amb les entrades sol·licitades que haureu deportar el dia 5 de gener, al parc de Ca l'Alfaro, per poder accedir al recinte reial: es podran dur en paper o mostrar-se en la pantalla del telèfon.

El recorregut pel campament reial tindrà una durada aproximada de 15 minuts. La cita prèvia permetrà inscriure grups de fins a sis persones. És per això que us demanem que abans de completar la inscripció tracteu de formar un grup de fins a 6 persones, preferentment integrat per infants i per algun adult acompanyant.

L'aforament és limitat, per la qual cosa la reserva d'entrades es podrà fer fins que s'exhaureixin les localitats. El més important, atenent l'actual situació de pandèmia, serà mantenir les mesures sanitàries preventives de la Covid-19. Si heu d'anul·lar una reserva, sisplau envieu un correu a ​cultura@ajllavaneres.cat​, tot indicant el nom i l'hora de la reserva. D'aquesta manera podrem alliberar la cita i donar l'oportunitat a una altra família.

Avís

  • Caldrà ser-hi 10 minuts abans de l'hora reservada per tal d'organitzar l'entrada.
  • Cal ser puntual, ja que no es permetrà l'entrada fora de l'horari reservat

Transmissió en directe

L'acte de rebuda i lliurament de les claus de totes les cases del poble per part de l'Ajuntament de Llavaneres el podreu seguir pel canal de YouTube de l'Ajuntament, a partir de les cinc de la tarda.

Cartes al web municipal

Recordeu que fins al 30 de desembre podeu fer arribar les cartes dels infants de Llavaneres adreçades a Ses Majestats a través d'aquest formulari.

Reis 2021

Diputació de Barcelona
^