X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 11.05.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres celebra el Dia dels Museus
Dissabte 15 de maig, a les 18.30 hores, amb música en directe, a l'exterior de Can Caralt

El Museu de Llavaneres recupera la celebració del Dia Internacional dels Museus. L'acte tindrŕ lloc dissabte 15 de maig, a les 18.30 hores, i comptarŕ amb la col·laboració de l'Escola Municipal de Música i de l'Institut Llavaneres. Com a mesura de protecció a causa de la pandčmia, es farŕ a l'exterior de Can Caralt; i en cas de pluja s'haurŕ de suspendre. Amb acompanyament de música en directe, els assistents podran cončixer les darreres adquisicions de de la pinacoteca municipal.

Properes exposicions

Fins al 16 de maig, la sala d’exposicions de Can Caralt acull l’obra de l’artista mataroní Joaquim Bartra, desaparegut al gener d’aquest 2021. Es tracta de l’exposició ‘Sàtira gràfica', que presenta una selecció de dibuixos representatius de Bartra. L'artista, advocat de professió, destaca pel seu recull d'escenes vives que descriuen la complexa, contradictòria i grotesca natura del comportament social de l'ésser humà.

Els dibuixos de Bartra donaran pas, del 21 al 30 de maig, a les obres dels alumnes de Visual i Plàstica de 4t d’ESO de l’Institut Llavaneres.

Tot seguit i fins a les vacances del mes d’agost, el Museu encara té una proposta més: es tracta d’una exposició organitzada per la Fundació Bassat i que donarà a conèixer l’obra pictòrica de l’artista Ameal. Es podrà visitar del 4 de juny al 31 de juliol.

L’horari del Museu és de dimecres a divendres de 17 a 20 h; dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 20 h; i diumenges i festius d’11 a 14 h.  Dia dels Museus

Diputació de Barcelona
^