X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 17.05.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Ampliem la xarxa wifi municipal
Hi haurŕ connexió al Labandŕria, a la piscina municipal i a l'Oficina de Turisme de Sant Pere

La Regidoria de Noves Tecnologies estŕ ampliant la xarxa municipal de connexió a internet, Wifi_Llavaneres. Fins ara, funcionava als equipaments municipals (ajuntament, Ca l'Alfaro, Escola Municipal de Música, Casal Jove i els dos equipaments esportius). Amb aquesta nova fase també podreu connectar-vos a la xarxa a l'Espai Labandŕria (que actualment dona seu a algunes entitats de la vila), a la piscina municipal (que obrirŕ pels volts de Sant Joan) i a l'Oficina de Turisme ubicada al barri de Sant Pere-El balís, que aquest estiu reobrirŕ.  Per tirar endavant aquest projecte, la Regidoria de Noves Tecnologies compta amb el suport dels serveis tčcnics municipals.

La darrera ampliació de la xarxa es va fer al mes de novembre de 2020, us ho explicàvem aquí. Aleshores es van instal·lar antenes amb connexió wifi al pavelló i al camp de futbol i es van adequar les antenes de la resta d'edificis municipals.

Com us podreu connectar?
En aquest perímetre de cobertura, els usuaris hauran de connectar-se a la xarxa que porta el nom de WIFI_Llavaneres. Immediatament després d'acceptar les condicions de navegació, els internautes podran accedir a un servei de Wi-Fi gratuït. Més infor de la xarxa Wifi_Llavaneres.

Nou projecte

En aquests moments, la Regidoria està treballant en un nou projecte que també resoldrà una necessitat tecnològica de primer ordre: es tracta de la instal·lació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics, que té un pressupost de 76 mil euros i que el consistori ha inclòs en el pla d'inversió del bienni 2021-2023.

Es tracta d'un projecte transversal que compta amb el suport de les regidories de Noves Tecnologies, Mobilitat, Medi Ambient i dels serveis tècnics municipals.

Instal·lació de xarxa wifi al Labandària

Diputació de Barcelona
^