X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 02.06.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres torna a sumar-se al Poesia i +
A la vila, la cita amb el festival és doble i arriba l'1 de juliol de la mŕ de la Carpa Negra i Oriol Sauleda i de la Ludwig Band

Poesia i +

Del 30 de juny a l'11 de juliol torna el Poesia i +, el festival d'irradiació poètica del Maresme organitzat per la Fundació Palau de Caldes d'Estrac, un dels festivals de poesia més importants de Catalunya i cita ineludible de la creació contemporània. En aquesta 16a edició, el Poesia i + recupera la presencialitat i tindrà lloc a Caldes d'Estrac, Canet de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Dosrius, Arenys de Mar, Alella i Mataró. Aquests nou municipis acolliran recitals, concerts, performances i propostes artístiques que posaran en diàleg la poesia amb les altres arts i el moment present. Els diversos actes se celebraran en espais singulars del Maresme, la majoria a l'aire lliure.

Després de quinze edicions, el Poesia i + ha consolidat un model de festival que aposta per la distància curta, el creuament interdisciplinari, la força de la paraula i la defensa de l'entorn natural. Així, l'edició d'enguany acull les noves veus de la poesia i un seguit de propostes musicals, artístiques i teatrals que exploren nous territoris. Entrades, abonaments i informació: www.poesiaimes.cat.

La proposta de Llavaneres

A Llavaneres, i de nou amb l'escenari dels jardins de Can Caralt de fons, el Poesia i + proposa un doble concert per al vespre de l'1 de juliol. Els primers a actuar, a partir de les 20.30 hores, seran Carpa Negra i Oriol Sauleda, una barreja que "provoca un curtcircuit musical i vocal que et sacseja de cap a peus". El maresmenc Oriol Sauleda (Sant Pol de Mar, 1993), joglar, experimentador i trescador de mons propis i aliens, és un poeta que basa la seva energia en el directe, en la poesia improvisada i una força indomable. La Carpa Negra és un banda formada per Arnau Musach, Roger Sena i Marcel Pujols i nascuda a l’entorn de l’espai autogestionat de La Clota, a Vic.

Tot seguit (21.15 hores), prendrà el relleu la Ludwig Band, amb qui Carpa Negra i Oriol Sauleda ja han coincidit amb altres escenaris. "La LudwigPoesia i + Band combina folk americà i ironia ultralocal, rock’n’roll intravenós i esperit naïf, com uns fills bastards de Pau Riba i Bob Dylan que s’han despertat tot de sobte amb una fam voraç."

Més informació i compra d'entrades, aquí.

Diputació de Barcelona
^