Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 28.07.2021
Versió per imprimir
Comunicació
Un pla d'inversions monocromàtic
Article de Movem Llavaneres. Juliol de 2021
 • El passat mes de maig el Govern presentava, per sorpresa de la resta de grups del consistori, el seu Pla d’Inversions Municipal. Val a dir que és un pla ambiciós de 5,5 milions d’euros però que no ha tingut en compte aportacions de cap grup de l’oposició i recordem que aquesta suma el 53% dels vots de la població de Sant Andreu de Llavaneres.

  Si ens centrem en el Pla és evident que, des de Movem Llavaneres, podem estar d’acord en la majoria de les actuacions que s’hi reflexen, no cal ser un visionari per veure les grans mancances que té a dia d’avui el nostre municipi. De fet inclou certes mesures com pot ser la renovació de voreres i vials, una mesura per la qual el nostre grup municipal ja va acordar per al pressupost de 2020 una partida que no va ser executada mai (podeu recuperar les preguntes que vam fer al respecte en els plens de març i abril de 2021) i que van acabar engreixant el romanent que, a dia d’avui, és de més de 7 milions d’euros (més de la meitat del pressupost anual de l’ajuntament!). Podríem parlar també dels punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, un altre dels reclams del nostre grup des de l’inici de mandat i que ara, amb les noves llei de canvi climàtic, s’ha de fer una realitat per la necessitat d’eliminar els vehicles de combustió.

  Des de Movem Llavaneres sempre hem estat fent propostes per a millorar la vida de la ciutadania de Llavaneres, una mostra d’això son les 15 mocions que hem presentat al Ple de l’Ajuntament en el que va de mandat, les esmenes que hem fet als pressupostos i totes i cadascuna de les aportacions que hem fet en tots i cadascun dels plans o licitacions que s’han presentat.

  Segueix-nos a les xarxes socials!

  Facebook @MovemLlavaneres
  Twitter @LlavaneresMovem
  Instagram @MovemLlavaneres
  Mail movemllavaneres@gmail.com

Diputació de Barcelona
^