Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 24.03.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Poesia que uneix
Entitats, escoles i consistori s'apleguen per reivindicar el Dia Mundial de la Poesia

Llavaneres va commemorar, dilluns 21 de març, el Dia Mundial de la Poesia 2022 i ho va fer amb un acte institucional a la sala polivalent d'El Casal familiar. La trobada va comptar amb l'acompanyament musical de l'Escola Municipal de Música Llavaneres. A l'escenari, van pujar representants d'entitats de la vila. Els tres centres educatius de Llavaneres, les escoles Jaume Llull i Serena Vall i l'Institut Llavaneres, hi van ser presents amb projeccions audiovisuals. L'acte va estar conduït pel regidor de Comunicació i Participació Ciutadana, Gerard Viladomat, i també va comptar amb la participació de l'alcalde, Nani Mora.
En aquest enllaç podeu veure el video.

Dia Mundial de la Poesia

Foto de família amb els participants en el Dia Mundial de la Poesia 2022 a Llavaneres. D'esquerra a dreta, Gerard Viladomat, regidor; Domènec Canal i Tona Devesa, d'El Casal de Llavaneres; Rosa Pera i Salomé Royo, de Llavaneres contra el Càncer; Anna Maria Revilla i Roser Cerdà, del Casal de la Gent Gran; Patty Gamero i Manel Llobet, de La Inestable, companyia de teatre; Nani Mora, alcalde; Lluís Hernández, Fina Calpe, Susana Gil Micó i Guillem Coll, alumnes del Taller de Música i Poesia de l'Escola Municipal de Música Llavaneres, i Maria del Mar Poyatos, professora de música. Per part de l'Escola de Música, també van participar-hi els alumnes Martina Peñuela, Álex Ucelayeta, Rosa Godàs, Cris Aceña, Carmen Leyda, Joana Moreno i Jordi Godàs; i el director del centre, Marcel Ferrer. El consistori vol agrair la participació de totes les persones que van fer possible aquest acte.

La Unesco va declarar el dia 21 de març Dia Mundial de la Poesia. Per celebrar-ho, la Institució de les Lletres Catalanes, amb la col·laboració de diverses entitats públiques i privades, celebra una gran festa de la paraula i les lletres i fomenta tot un seguit d'iniciatives, presencials i/o a través de la xarxa, arreu dels territoris de parla catalana.

Presentació de l'acte amb Gerard Viladomat

Públic assistent a la sala polivalent d'El Casal de Llavaneres

Públic

Una de les actuacions a l'acte

Diputació de Barcelona
^