X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Versió per imprimir
Documents
Informe raonat d'Antifrau en relació a les investigacions obertes amb l'Ajuntament de Llavaneres

En compliment del Dictamen CNS 12/2022, de 28 d'abril, de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades, i de l'article 14.4 del Decret 8/2021, de 9 de febrer, sobre la transparència i el dret d'accés a la informació pública (Reglament de la Llei de Transparència), publiquem un resum de l'objecte de l'informe raonat del Director de l'Oficina Antifrau de Catalunya (OAC), de data 17 de desembre de 2021, en relació a les investigacions obertes amb l'Ajuntament de Llavaneres. Aquí podeu consultar el dictamen en què l'ACPD explica com donar compte de les investagacions obertes per Antifrau. 

L'objecte de l'informe raonat és l'anŕlisi de les possibles causes de nul·litat de ple dret de diversos acords plenaris del període 2015-2018, pels quals s'aproven els imports de les assistčncies dels membres electes de l'Ajuntament corresponents al mandat 2015-2019. Segons el parer de l'Oficina, "la major o menor dedicació dels cŕrrecs electes (alcaldes, tinent alcaldes, membres electes amb delegacions) ha de remunerar-se a través de les retribucions ja sigui per dedicació exclusiva o parcial, on es permeten en funció del cŕrrec ocupat, diferčncies remuneratives".

En les conclusions, l'OAC insta l'Ajuntament a incoar un procediment de revisió d'ofici dels acords plenaris perquč considera que concorre en una causa de nul·litat de ple dret. Així mateix, demana al consistori que iniciď els trŕmits per al reintegrament de les quantitats percebudes.

L'informe raonat afecta dos membres electes de l'Ajuntament del mandat 2015-2019.

Diputació de Barcelona
^