LlavamasterXef 2016 Bases del Concurs de cuina de la Festa del Pèsol 1.- La participació en el concurs és oberta a tothom, sense límit d'edat. 2.- Els participants s'agruparan en equips de 5 cuiners sota la direcció d'un capità o capitana i hauran de superar tres proves de cuina durant el dissabte 16 d'abril, des de les 19 fins a les 20.30 h, a diferents indrets del poble, cuinant al carrer. -1a Prova: "La caixa sorpresa": a partir d'uns ingredients "sorpresa" caldrà elaborar un plat creatiu i entrant, amb un límit de temps. -2a Prova: "Plat de Pèsol Garrofal": l'organització posarà el pèsol garrofal, i l'equip, lliurement, a partir de receptes i materials propis, haurà de preveure els ingredients necessaris, les eines i cuinar el plat.Tot, amb un temps establert. -3a Prova: "Les bones postres" dolça creativitat en mans dels candidats! 3.- Per a inscripcions i recollida de números, cal adreçar-se a l´Oficina d´Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament o a través del web municipal www.ajllavaneres.cat, de l'11 al 15 d'abril de 2016 de 9 a 14 h. 4.- Els equips s´hauran de presentar a les 18 h del dissabte 16 i s´hauran d´identificar amb el número del participant. 5.- Hi haurà un premi principal de 100 per a gastar en un dels restaurants locals i degustacions gratuïtes durant el diumenge de la Festa del Pèsol. 6.- El jurat estarà format per persones relacionades amb el món de la restauració de Sant Andreu de Llavaneres. 7.- El veredicte del jurat es farà públic el diumenge 17 d'abril de 2016, a les 11.30 h, a Ca l'Alfaro. 8.- La participació en aquest concurs implica l'acceptació de les bases.