Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Cultura i Festes Àlbums de fotos
Festegem la prèvia de la diada de Sant Jordi amb història, poesia, música, tallers, jocs i ball
Llavaneres va viure, dissabte 22 d'abril, una diada cultural a la Torre Massorrà amb música, poesia, teatre, ball, història, tallers, jocs infantils i molt més. Una prèvia fantàstica de la diada de Sant Jordi 2023.

Un dels moments més emotius va ser la descoberta de la placa dedicada a l'arxiver municipal, Lluís Albertí, en agraïment a tota la seva trajectòria professional al Museu-Arxiu de Llavaneres i, en concret, a la tasca de recopilació de la documentació que acredita que l'Ajuntament de Llavaneres va rebre en donació la Torre Massorrà l'any 1936.

La diada cultural a la Torre Massorrà va ser possible gràcies a la col·laboració de nombroses entitats de la vila. El matí va començar amb jocs gegamnts, animació infantil i una xerrada a càrrec de l'arxiver municipal, que va donar pas a una lectura de poemes amb La Inestable i amb alumnes del taller de Música i Poesia de l'Escola Municipal de Música. Al matí, també hi va haver un concert amb l'Escola de Música, vermut popular i taller de cuina amb Kids&Us Llavaneres. A la tarda, va arribar el torn de les actuacions de Llavaneres contra el Càncer, de Gim Llavaneres i d'Escenika Acadèmia. També es va organitzar un taller de roses de feltre i es va convidar a una fruitada per berenar.