Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC25 de març de 2020 - Butlletí Llavaneres Participa

NOVETATS

PORTAL DE PARTICIPACIÓ

La regidoria de Salut Pública, en coordinació amb les farmàcies de Llavaneres, posarà en marxa a partir de dilluns 23 de març un protocol per fer arribar a domicili la medicació als majors de 65 anys i als malalts crònics que no tinguin una xarxa familiar que ho pugui resoldre. Són un dels col·lectius més vulnerables i no han de sortir de casa en cap cas.


La comissió olímpica de Llavaneres ha decidit ajornar les Olimpíades Populars de Llavaneres, que s'havien de celebrar aquest estiu, entre el 26 de juny i el 5 de juliol. La decisió es va prendre ahir de manera conjunta, per part de la regidoria d'Esports i els voluntaris olímpics, després de conèixer la decisió del Comitè Olímpic Internacional (COI) d'ajornar els jocs d'aquest estiu a Tòquio.


Els ajuts s'adrecen a clubs sense finalitat de lucre, inscrites en el registre de la Secretaria General de l'Esport i en el registre d'entitats municipal. El pressupost màxim que es destinarà enguany per a la concessió de subvencions per al desenvolupament d'activitats esportives serà de 20.000 euros.


La regidoria de Benestar Social va repartir ahir la gran majoria de les targetes moneder a les famílies d'infants que tenen aprovada una beca de menjador escolar. A Llavaneres són un total de 146 beques.











Rebeu aquest missatge per:

1) Heu contactat alguna vegada amb nosaltres o
2) Us hi heu subscrit via web

No en voleu rebre? Cliqueu aquí i no us l'enviarem més.

AJUNTAMENT DE SANT ANDREU DE LLAVANERES

Regidoria de Participació Ciutadana i Transparència
Plaça de la Vila, 1
Tel. 937 023 600