Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC1 d'abril de 2020 - Butlletí Llavaneres Participa

NOVETATS

PORTAL DE PARTICIPACIÓ

El govern municipal ha fixat un paquet de mesures econòmiques per fer front a l'impacte de l'actual estat d'alarma. Les principals accions per pal·liar la crisi arriben de la mà de l'àrea econòmica de l'Ajuntament i afecten un seguit d'impostos i taxes. També hi ha novetats a nivell de Benestar Social i Ocupació.


És un servei de l'àrea de Promoció Econòmica per afavorir que es compri al poble. L'objectiu és facilitar l'accés als serveis i comerços de proximitat i també fer costat a les persones que han d'evitar sortir de casa sota cap precepte.


A conseqüència de l'estat d'alarma, suspenem les activitats programades per al mes d´abril, incloent-hi la Festa del Pèsol i la diada de Sant Jordi, així com les Olimpíades Populars d'aquest estiu. En la mesura que sigui possible, les reprogramarem.


L'Ajuntament de Llavaneres ja és a Telegram. Es tracta d'un nou espai de trobada que posem al vostre abast amb l'objectiu de difondre notícies, continguts i informacions de servei per a la ciutadania.


A diferència de la resta de veïns, no n'han de fer separació selectiva: han de dipositar les escombraries dins d'una doble bossa i tancar-ho perfectament.








Rebeu aquest missatge per:

1) Heu contactat alguna vegada amb nosaltres o
2) Us hi heu subscrit via web

No en voleu rebre? Cliqueu aquí i no us l'enviarem més.

AJUNTAMENT DE SANT ANDREU DE LLAVANERES

Regidoria de Participació Ciutadana i Transparència
Plaça de la Vila, 1
Tel. 937 023 600