Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC29 d'abril de 2020 - Butlletí Llavaneres Participa

NOVETATS

PORTAL DE PARTICIPACIÓ

El ple de l'Ajuntament de Llavaneres va aprovar, inicialment, una modificació de crèdit per fer front a les necessitats socials i econòmiques derivades de la crisi sanitària del coronavirus, dotada amb 288.368,4 euros. Hi van votar a favor, a més d'Esquerra, al govern, el PSC i el PP; i s'hi van abstenir la resta de grups de l'oposició, Junts per Llavaneres, Ciutadans i Movem Llavaneres. La sessió es va fer dimarts 28 d'abril, al vespre, per mitjans telemàtics, va ser el primer ple des de la declaració de l'estat d'alarma i es va poder seguir pel canal de YouTube de l'Ajuntament i per Ràdio Llavaneres. El podeu recuperar, aquí.


Si vas guarnir el teu balcó i no hi ha la foto publicada en aquest àlbum, envia'ns un correu a participacio@ajllavaneres.cat. Entra per veure l'àlbum!

    


Tots els nens i adolescents de Llavaneres que ho sol·licitin podran tenir una mascareta confeccionada per la xarxa de voluntaris de la Covid-19. Us en donem tots els detalls, a continuació. Si en voleu demanar una, empleneu un formulari per nen. Us recordem que a partir de diumenge 26 d'abril, els menors de 14 anys podran sortir de casa una hora al dia per anar a passejar, sempre amb un adult a càrrec.


Les regidories d'Ocupació i de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme de Llavaneres han elaborat aquesta guia de recursos amb idees i propostes de formació telemàtica adreçades a empreses, autònoms i treballadors en actiu i a  persones en recerca de feina i/o millora de les competències professionals.


La Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme informa que el mercat municipal d'aquesta setmana es manté en divendres, tot i la coincidència amb el Primer de Maig, festa internacional del Treball. Recordem que l'horari d'obertura és de 8.30 a 13.30 hores.


El Club Bàsquet Maresme 3 Viles va anunciar, diumenge, la seva fusió amb l'AE Boet de Mataró. La nova entitat, Bàsquet Maresme Boet Mataró 3 Viles, compta amb més de 50 equips, masculins i femenins, de totes les categories: des d´escoleta fins a lliga EBA i lliga Femenina 2.






Gatet abandonat

Compartim projectes. Més informació a entitatsllavaneresc.cat/adall


Us compartim una producció de l'EMM Llavaneres a càrrec del grup Absolut, després de sis setmanes de confinament.


Rebeu aquest missatge per:

1) Heu contactat alguna vegada amb nosaltres o
2) Us hi heu subscrit via web

No en voleu rebre? Cliqueu aquí i no us l'enviarem més.

AJUNTAMENT DE SANT ANDREU DE LLAVANERES

Regidoria de Participació Ciutadana i Transparència
Plaça de la Vila, 1
Tel. 937 023 600