Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC 30 d'abril de 2020 - Actualitat municipal

DARRERES INFORMACIONS PUBLICADES

NOTÍCIES AL WEB

El ple de l'Ajuntament de Llavaneres va aprovar, inicialment, una modificació de crèdit per fer front a les necessitats socials i econòmiques derivades de la crisi sanitària del coronavirus, dotada amb 288.368,4 euros. Hi van votar a favor, a més d'Esquerra, al govern, el PSC i el PP; i s'hi van abstenir la resta de grups de l'oposició, Junts per Llavaneres, Ciutadans i Movem Llavaneres.


La Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme informa que el mercat municipal d'aquesta setmana es manté en divendres, tot i la coincidència amb el Primer de Maig, festa internacional del Treball. Recordem que l'horari d'obertura és de 8.30 a 13.30 hores.


Tots els nens i adolescents de Llavaneres que ho sol·licitin poden tenir una mascareta confeccionada per la xarxa de voluntaris de la Covid-19. Us en donem tots els detalls, a continuació. Si en voleu demanar una, empleneu u formulari per nen.


El grup Absolut de l'Escola Municipal de Música Llavaneres (EMM) ha preparat aquesta versió de Somewhere Only We Know, de Keane. Ja fa sis setmanes que es van interrompre les classes presencials, però l'escola continua treballant de manera telemàtica.


La Generalitat obre avui una nova línia de suport per a persones afectades econòmicament per la Covid-19.


Les regidories d'Ocupació i de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme de Llavaneres han elaborat aquesta guia de recursos amb idees i propostes de formació telemàtica adreçades a empreses, autònoms i treballadors en actiu i a persones que busquen feina o volen millorar-la.


Recull de fotografies de la convocatòria: "Per Sant Jordi, guarneix el teu balcó".

    


Les regidories de Salut Pública i Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme recorden als establiments de restauració que cal seguir una normativa per a l'entrega de menjar a domicili.


La nova entitat, Bàsquet Maresme Boet Mataró 3 Viles, compta amb més de 50 equips, masculins i femenins, de totes les categories: des d´escoleta fins a lliga EBA i lliga Femenina 2.
Rebeu aquest missatge per:

1.) Heu contactat alguna vegada amb nosaltres o
2.) Us hi heu subscrit via web

No en voleu rebre? Cliqueu aquí i no us l'enviarem més.

AJUNTAMENT DE SANT ANDREU DE LLAVANERES

Plaça de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937023600