Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC9 de juliol de 2021 - Actualitat municipal

DARRERES INFORMACIONS PUBLICADES

NOTÍCIES AL WEB

S'anul·la el castell de focs i caldrà estar al dia de la vacunació o haver passat el virus per accedir als concerts i, sinó, fer-se un test d'antígens

El govern municipal de l'Ajuntament de Llavaneres va decidir, en una reunió extraordinària, dijous 8 de juliol al vespre, incrementar les mesures de seguretat durant la Festa Major de La Minerva, que se celebrarà del 16 al 19 de juliol, a causa de l'actual situació epidemiològica. Dues de les decisions més destacades són: anul·lar els focs artificials, per evitar concentracions de gent a la platja; i  demanar que s'està al dia de la doble pauta de la vacunació o que durant els darrers 6 mesos s'ha superat el virus per accedir als concerts programats*. En cas contrari, per accedir al recinte, caldrà fer-se un test d'antígens i l'Ajuntament habilitarà punts per realitzar-los. Per explicar tot plegats als veïns, durant la propera setmana s'habilitaran uns punts informatius, on també es podran validar els requisits d'accés. Més informació de La Minerva 2021.

* Les restriccions només afecten les activitats amb aforaments de més de 500 persones, seguint el protocol de la Generalitat. Els aforaments màxims (concerts) s'han reduit a 700 persones.


Rebeu aquest missatge per:

1.) Heu contactat alguna vegada amb nosaltres o
2.) Us hi heu subscrit via web

No en voleu rebre? Cliqueu aquí i no us l'enviarem més.

AJUNTAMENT DE SANT ANDREU DE LLAVANERES

Plaça de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937023600