Formularis
27.05.2024
Apunteu-vos a l'itinerari participatiu de 'Som Accessibles'!
Es farà diumenge 16 de juny al matí, des del parc de Ca l'Alfaro, en el marc de 'Som de Barri, la Festa!'

El pròxim diumenge 16 de juny, en el marc de 'Som de Barri, la Festa!' i del projecte 'Som Accessibles', la Regidoria de Participació Ciutadana us convida a prendre part d'un itinerari participatiu i de sensibilització respecte l’accessibilitat a Llavaneres. El procés participatiu 'Som Accessibles' compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 Dos torns per a l'itinerari 

El recorregut és circular (vegeu mapa adjunt) i està obert a tothom, independentment de la seva condició. Sortirem del parc de Ca l’Alfaro, on tindrà lloc la festa de 'Som de Barri', en dos torns: a les 10.30 i a les 11.30 h. Cada itinerari tindrà una durada aproximada de 45 minuts. Anirem caminant i fent parades per observar el nostre entorn i parlar sobre l’accessibilitat als carrers, transports, equipaments, parcs i comerços, entre d’altres.  

  • L’itinerari s'ha dissenyat amb el suport d'algunes entitats de la vila com ara la Residència Loval, la Llar familiar Sant Francesc d’Assís i el Casal del Pèsol.
  • Podeu venir de manera individual o en grup, només caldrà que us inscriviu en el formulari que trobareu a continuació.
  • Us recomanem que porteu calçat còmode, protecció per al sol i la calor (gorra, crema solar, aigua...) i moltes ganes de debatre per millorar la nostra vila!

Us hi esperem! 

Itinerari participatiu

*
*
*
*Trieu un dels dos torns de l'itinerari
Cliqueu per veure l'ajuda *Drets d'imatge
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la política de privacitat


Avís: S'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l'Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers  automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s'informa de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.

Informació relacionada
Diumenge, 16 de juny de 2024
Trobada de tots els barris de Llavaneres
Trobada del veïnat de tots els barris de Llavaneres, diumenge 16 de juny, d'11 a 14 h, al parc de Ca l'Alfaro
'Som Accessibles' oferirà una diagnosi participada al futur Pla d'Accessibilitat de Sant Andreu de Llavaneres
^