X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 24.02.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llum verda al full de ruta del mandat
L'equip de govern aprova el Pla d'Actuació Municipal 2015-2019, que fixa 25 objectius estratègics i més d'un centenar d'accions

PAM 2015-2019

El govern d'ERC i Acord per Llavaneres va aprovar en el ple municipal del 23 de febrer, a la nit, el Pla d'Actuació Municipal (PAM) 2015-2019. Hi va donar suport el regidor de Ciutadans (C'S), CiU s'hi va abstenir i el PP hi va votar en contra. El pla es presentarà en públic durant el 18 de març. Aquí podeu consultar el PAM 2015-2019.

El PAM és l'instrument de planificació de l'activitat municipal per al mandat 2015-2019. El document posa l'accent en aconseguir "un poble per a les persones en convivència amb l'entorn", i per estructurar la feina es creen quatre grans àrees de treball: persones, entorn, economia i administració. També fixa la manera com s'haurà de treballar: transversalment, apostant per la qualitat i la transparència.

L’objectiu que es marca l'equip de govern és "fer de Llavaneres un poble més viu i dinàmic, cohesionat, orgullós i curós de la seva qualitat de vida, que visqui més intensament el seu entorn privilegiat, que se situï definitivament en el mapa i que sàpiga generar oportunitats per a tots els llavanerencs".

El PAM és una eina de treball dinàmica i, per tant, és revisable i caldrà fer-hi un seguiment. Per aquest motiu, es podrà consultar des del web municipal.

A primers de febrer, el document es va presentar als grups de l'oposició perquè hi fessin aportacions. En el text final, hi consten algunes de les propostes.

L'antecedent

L'anterior Pla d'Actuació Municipal (PAM) es va elaborar per als anys 2013-2015. Aquesta és la primera vegada, però, que un pla de mandat es porta a l'aprovació del ple de la corporació. En aquella ocasió, el document es va aprovar per junta de govern.

Les frases
"Volem posar les bases d'una administració més oberta, propera i sensible a
les queixes, les demandes i les peticions ciutadanes"

"L'horitzó d´aquest full de ruta és ben clar: acostar posicions entre administració i ciutadans, crear nous
ponts de diàleg i reimpulsar la participació ciutadana. Només així trencarem les barreres de la vella manera de fer política"

Informació relacionada
Des d'aquest mes d'agost, es compta amb dos desfibril·ladors de propietat municipal
Divendres, 18 de març de 2016
L'equip de govern presentarà a la població el Pla d'Actuació Municipal (PAM)
L'alcalde presentarà el Pla d'Actuació Municipal (PAM) divendres 18 de març a la Biblioteca
Opina sobre el full de ruta de mandat. Volem compartir-lo amb tu.
Diputació de Barcelona
^