X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 20.04.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Viu el Sant Jordi a Llavaneres!
La vila programa tot un seguit d'activitat per aquest dissabte 23 d'abril. En cas de pluja, l'activitat es farŕ a la sala d'El Casal

Sant Jordi 2016

Compte enrere per a Sant Jordi que a Llavaneres serà especialment intens aquest 2016. El programa d'activitats inclou propostes per a tota la família. La plaça de la Vila serà l'eix central de la celebració. A més i com mana la tradició, es podran comprar llibres i roses en paradetes distribuïdes per tota la població. L'eslògan és clar: Viu el Sant Jordi a Llavaneres. En cas de pluja, les activitats es traslladaran a la sala polivalent d'El Casal de Llavaneres.

El duet Roleguita&BoquerónDiversió per a tota la família. Les activitats començaran cap a dos quarts d'onze del matí amb tallers infantils de Sant Jordi i amb una sessió de conta contes, a càrrec de Planeta P. Tot passarà a la plaça de la Vila. Serà també l'escenari de l'actuació programada per a dos quarts de sis de la tarda, amb el grup Roleguita&Boquerón, que portaran la seva energia desbordant dalt de l'escenari perquè infants i adults en gaudeixi cantant i ballant.

Els Roleguita&Boquerón fan música moderna (funky, rock and roll, rap) per a nens i nenes. Les seves lletres tenen de protagonistes els nostres contes i cançons tradicionals. Un concert per a tota la família. Aquí podeu veure una de les seves actuacions.

Són tres propostes de les regidories d'Educació, Cultura i Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme.

Literatura i més. Pensant en un públic adult, hi ha altres tres propostes. A la una del migdia, a la sala de plens, es presentarà el llibre El lulismo frente al inquisidor Nicolau Eimeric, a càrrec de l'autor, el llavanerenc Josep Serra i Sales. A l'acte està previst la participació de l'autor del pròleg, el frare franciscà Joaquim Recasens. A la tarda, a partir de les sis, el grup Esperit de Joventut actuarà a la sala polivalent d'El Casal de Llavaneres. Una hora després, a les set, la Secció de Cultura d'El Casal convida a participar en una sessió de lectura del Llibre de meravelles, de Ramon Llull.

I diumenge, a Can Caralt. El cap de setmana encara inclou una altra proposta familiar. Diumenge 24, a les dotze del migdia, el Museu de Llavaneres fa una crida a acostar-se fins a Can Caralt per gaudir d'una activitat triple amb visita a l'equipament, conte i taller. Porta per títol On és el meu dibuix i és gratuïta. S'adreça a famílies amb nens i nenes majors de quatre anys.

Avís: parades de roses

La Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme va tancar dimarts 19 d'abril el termini per acceptar sol·licituds de parades de roses.

 

Informació relacionada
Dissabte, 23 d'abril de 2016
De Ramon Llull
Dissabte, 23 d'abril de 2016
Dissabte, 23 d'abril de 2016
Amb Roleguita i Boquerón
Dissabte, 23 d'abril de 2016
Amb la presčncia de l'autor, Josep Serra i Sales
Dissabte, 23 d'abril de 2016
A cŕrrec de Planeta P
Hi haurŕ visita, conte i taller, a partir de les dotze del migdia
Diputació de Barcelona
^