Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Societat 2016 Olimpíades Populars 2016
L'1 de juliol tindrà lloc la cerimònia inaugural i el 10 de juliol es farà la cloenda

Olimpíades Populars 2016

Aquest any sí, és any olímpic a Llavaneres. La vila celebra aquest any la novena edició dels jocs olímpics locals, que es van posar en marxa el 1984 i que se celebren cada quatre anys. L'1 de juliol es donarà el tret de sortida a les Olimpíades Populars 2016 amb la tradicional cerimònia inaugural i amb el Bigotis com a mascota. Com ja és un clàssic, la torxa olímpica arribarà per mar i servirà per encendre el peveter, al passeig de la Mare de Déu de Montserrat. Seran nou dies de competicions esportives obertes a tots els veïns, a partir de 3 anys. El 10 de juliol tindrà lloc la cerimònia de cloenda, amb una festa a la plaça de la Vila. Les inscripcions estan obertes del 3 al 17 de juny aquí. Tota la informació, en el programa de les Olimpíades.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Equips per barris

Amb l’objectiu de promoure l’esperit competitiu i com ha estat tradició fins ara, la vila de Sant Andreu de Llavaneres es dividirà en set barris:

Grup Betlem - Acatà - Montalt
Centre
Avall - Matas - Can Amat
Canafort - El puntó
Bell Aire - Ametllareda
Can Sanç
El Balís

En funció de les inscripcions i dels llocs de residència, la comissió olímpica elaborarà els equips i designarà les parelles.

Els esports olímpics

La Regidoria d’Esports i la Comissió Olímpica informen dels esports que es practicaran:

ESPORTS PER EQUIPS
Futbol sala
Bàsquet
Pàdel Surf
Cursa d'orientació

ESPORTS PER PARELLES
Pàdel
Dòmino
Bàsquet
Marxa nocturna
Jocs de cartes: botifarra
Petanca
Vòlei platja (a partir de 16 anys)
Caiac

ESPORTS INDIVIDUALS
Travessa al mar
Lluita (majors de 8 anys)
Natació
Ciclisme de muntanya
Atletisme
Escacs
Tennis taula
Pitch and putt
Billar

Les Olimpíades Populars 2016 de Llavaneres es faran possible gràcies a la col·laboració de les entitats esportives i dels membres de la Comissió organitzadora. L’organització de les Olimpíades ofereix la possibilitat a les empreses i entitats que ho vulguin a patrocinar els jocs, amb aportacions econòmiques i/o material.

Si esteu interesats en col·laborar-hi, us podeu adreçar a la Regidoria d’Esports per correu electrònic a llava.esports@ajllavaneres.cat o per telèfon, 93 702 36 00, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.