Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Festes 2016 Festa Major de la Minerva 2016
La companyia presenta Treballs d'amor perduts per a l'estrena de la Festa Major d'estiu

Aquest 2016 es commemoren els 400 anys de la mort de William Shakespeare. Per homenatjar la figura d'aquest gran dramaturg, poeta i actor anglès, la Companyia Inestable d'El Casal de Llavaneres, amb adaptació i direcció d'Abel Coll, ha escollit l'obra Treballs d'amor perduts per a la seva tradicional estrena teatral d'estiu, coincidint amb la Festa Major de la Minerva. La representació arriba ja aquest cap de setmana i, com sempre, hi haurà doble sessió: dissabte 9 de juliol, a les deu de la nit, i diumenge 10 de juliol, a les nou de la nit, al parc de Ca l'Alfaro.

Willian ShakespeareTreballs d’amor perduts està considerada una de les primeres obres de  Shakespeare, que podria haver escrit el 1594. En la seva estructura i plantejament es nota certa influència de la Commedia dell’Arte italiana.

Sinopsi
El Rei de Catalunya, acompanyat de tres nobles, decideix dedicar-se a l’estudi durant tres anys. Això implica que hauran de tancar i barrar les portes a l’amor. Però l’arribada de la Princesa de França i les seves donzelles no els ho posaran gens fàcil.