X
La tardor de 2022, les bateries de contenidors desapareixeran. Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 12.07.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
"Chapeau!"
Llavaneres acomiada les Olimpíades Populars 2016 amb ganes de més esport

Cloenda de les Olimpíades

Unes dues-centes persones van assistir diumenge, 10 de juliol, a la cerimònia de cloenda de les novenes olimpíades Populars de Llavaneres, a la plaça de la Vila. Amb un acte senzill i emotiu es van tancar deu dies de competicions esportives que han comptat amb la participació de més de tres-centes persones. A més de lliurar els trofeus i les medalles de les darreres proves, la Regidoria d'Esports i la Comissió Olímpica van aprofitar la trobada per homenatjar els esportistes i clubs que més han destacat durant la temporada que es tanca. L'enlairada de barrets dels membres de la Comissió Olímpica i la pirotècnia a càrrec dels Banyuts de Llavaneres van posar el punt i final a un gran esdeveniment esportiu que se celebra cada quatre anys des de 1984.

Save

Save

Cloenda de les Olimpíades  Cloenda de les Olimpíades

Els esportistes homenatjats van ser: a nivell individual, Clàudia Luna, Alba Hidalgo, Joan Roca, Pau Suñer, Laia Fanló, Arnau Serra, Anna Rabassa, Joan Minguell, Sergio Fiori i Xevi Usas; i, per equips, el Femení del Club Handbol Llavaneres, el primer equip del CE Llavaneres, i els equips infantils del Femení Maresme i del Masculí Maresme.

Durant la cloenda es va comptar amb l'actuació d'un grup de ballarines de Gim Llavaneres i es va fer un sorteig de regals per gentilesa del Centre d'Estètic Mercè Albuixech i d'Eprodics Equips Mèdics. A més, es va comptar amb la visita de la deessa Olímpia que es va endur la flama deu dies després d'haver-la portat per mar a Llavaneres. La vila va acomiadar la deessa amb l'encàrrec que torni al 2020 per celebrar els desens jocs olímpics locals.

Nota: Durant els propers dies publicarem un àlbum de fotos amb les imatges de les Olimpíades Populars 2016 per reviure els moments més especials.

Save

Save

Informació relacionada
Recordem amb imatges les cerimònies d'inauguració i cloenda i algunes de les proves esportives
Diumenge, 10 de juliol de 2016
Aquest cap de setmana arriba una de les proves amb més participants: la caminada nocturna (divendres 8, a les 22 h)
Tothom convocat diumenge 10 de juliol (18.30 h), a la plaça de la Vila, per acomiadar deu dies d'Olimpíades Populars
Dissabte, 2 de juliol de 2016
3a Cursa Nocturna Popular
Divendres, 1 de juliol de 2016
Consulta les hores i els dies de les competicions
Per donar a conèixer al món les Olimpíades Populars 2016, l'Ajuntament de Llavaneres presenta un vídeo promocional que demostra la implicaió de la gent del poble amb l'esport
La flama olímpica arribarà per mar a les 19 hores a la platja de Llavaneres, divendres 1 de juliol, i els rellevistes la portaran fins el peveter, que se situarà al passeig de la Mare de Déu de Montserrat
Ampliem el termini per inscriure's fins al 23 de juny
L'1 de juliol tindrà lloc la cerimònia inaugural i el 10 de juliol es farà la cloenda
L'autor és Martí Planas, de 12 anys, que ha estat el guanyador del concurs de dibuix per triar la mascota olímpica
Es convoca un concurs adreçat a nens i nenes de 6 a 12 anys; hi ha temps per participar-hi fins a l'1 d'abril
Ja s'ha constituït la comissió organitzadora
Es convoca una reunió dijous 18 de febrer, al vespre, a la sala de plens
Diputació de Barcelona
^