X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 01.09.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres, amb la Diada
Entitats, veďns i consistori celebraran l'Onze de Setembre amb la tradicional ofrena floral

La Diada a Sant Andreu de Llavaneres

Entitats, veïns i consistori s'aplegaran l'11 de Setembre a l'entorn del monument que Llavaneres dedica a la memòria de Rafael Casanova, per celebrar la Diada Nacional de Catalunya. L'ofrena floral tindrà lloc a les 12.30 hores, al passeig de la Mare de Déu de Montserrat.

Save

Una vintena d'entitats de la vila, encapçalades per la corporació municipal, participaran el proper diumenge 11 de setembre, a les 12.30 hores, en l'acte central de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya a Llavaneres: l'ofrena floral.

Un acte que, com és tradició, es farŕ davant del monňlit dedicat a Rafael Casanova, al passeig de la Mare de Déu de Montserrat, i estarŕ acompanyat per una audició de sardanes.

La Cobla Ciutat de Cornellŕ començarŕ a tocar a les 11:30 h; a les 12.30 hores hi haurŕ l'hissada de la senyera i l'ofrena i, tot seguit, es reprendrŕ la ballada de sardanes.

Informació relacionada
Llavaneres s'afegeix un any més a la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya en un ambient festiu i de defensa del dret a decidir
Diumenge, 11 de setembre de 2016
Ofrena floral i ballada de sardanes
Diputació de Barcelona
^