X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 13.10.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Arrenca la Mostra de Teatre Dani Tàpias
El tret de sortida el donarà aquest cap de setmana l'obra 'Descalços pel parc'

Coincidint amb la celebració dels 40 anys del Casal de Llavaneres, aquest cap de setmana es representarà la primera de les tres obres que inclou enguany la Mostra de Teatre Dani Tàpies, que arriba ja a la 19a edició.

El text escollit per estrenar la Mostra és Descalços pel parc, de Neil Simon, a càrrec del Centre Parroquial de Canet de Mar. L'obra explica la història de dos joves, en Pol i l'Arlet, que comencen una nova vida de casats. El seu niu d'amor és en un apartament fred, buit i amb goteres, l'escenari en què les evidents diferències entre els dos joves es convertiran en un obstacle per la seva relació. La cita serà dissabte, 15 d'octubre, a les 22 h a la Sala Polivalent del Casal de Llavaneres.

La segona proposta de la Mostra de Teatre Dani Tàpies serà el 13 de novembre amb una obra encara per determinar i es tancarà, com sempre, per la Festa Major de Sant Andreu, amb una representació, a càrrec de la companyia Inestable del Casal, de l'obra El carrer Franklin, de la dramaturga catalana Lluïsa Cunillé, una comèdia que fa un retrat sobre la crisi econòmica actual. Es podrà veure el dissabte 19 de novembre a la nit i el diumenge 20 a la tarda. En aquestes dues sessions, tots aquells que hi vulguin participar de manera voluntària podran sumar-se al Gran Recapte d'Aliments, que com cada any organitza el Banc dels Aliments per aquestes dates.

Totes les representacions són gratuïtes.

Informació relacionada
Dissabte, 12 de novembre de 2016
De Dulce Chacón. Interpretada per Lapsus Teatre
Dissabte, 15 d'octubre de 2016
'Descalços pel parc' a càrrec del Centre Parroquial de Canet
Diputació de Barcelona
^