Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada NotÝcies Marcs Festes 2016 Festa Major de Sant Andreu 2016
Retrata amb un toc Ócid la crisi econ˛mica actual

Aquest cap de setmana, la Mostra de Teatre Dani TÓpias abaixarÓ el telˇ. La tercera proposta la signa la companyia local: la Inestable del Casal de Llavaneres, que porta a l'escenari El carrer Franklin, de Llu´sa CunillÚ.

Coincidint amb la celebraciˇ dels 40 anys del Casal de Llavaneres i com a acte destacat de la Festa Major de Sant Andreu 2016, aquest cap de setmana es representarÓ la tercera i ˙ltima obra de la Mostra de Teatre Dani TÓpies, que arriba ja a la 19a ediciˇ.

El text escollit Ús El carrer Franklin, de Llu´sa CunillÚ, a cÓrrec de la companyia Inestable del Casal de Llavaneres. L'obra no brilla pel nivell literari ni per la profunditat argumental, per˛ hi ha molt de teatre. Fa riure amb ganes i no Ús una bajanada. L'obra, que barreja acidesa i absurd en la mateixa proporciˇ, convoca una sŔrie de personatges forša friquis, en una hist˛ria plena de gags.

El carrer Franklin es podrÓ veure dissabte 19 de novembre, a 2/4 de 10 del vespre, i diumenge 20 de novembre, a 2/4 de 8 de la tarda, a la Sala Polivalent del Casal de Llavaneres. L'entrada Ús gratu´ta i hi haurÓ recollida d'aliments a benefici de CÓritas.