X
La tardor de 2022, les bateries de contenidors desapareixeran. Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 24.05.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Gaudeix de l'exposició de pintura i escultura 'José Luis Pascual'
La mostra es pot visitar al Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres fins al 30 de juliol.

L'edifici de Can Caralt del Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres acull l'exposició 'José Luis Pascual', una mostra en què s'exhibeixen fins a 20 pintures i dibuixos i 17 escultures d'aquest reconegut artista català. Les obres de la Col·lecció Bassat ens acosten les diferents èpoques artístiques viscudes per en José Luis Pascual, una persona polifacètica que domina diferents tècniques i estils. 

Aquesta exposició monogràfica, organitzada pel Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres amb la col·laboració del Consorci Museu d'Art Contemporani de Mataró, es podrà visitar des del divendres 26 de maig fins al diumenge 30 de juliol, en els horaris següents:

  • De dimecres a divendres, de 17 a 20 hores.
  • Dissabtes, d'11 a 14 hores i de 17 a 20 hores.
  • Diumenges i festius, d'11 a 14 hores.

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres encoratja els veïns, veïnes i visitants a descobrir el talent creatiu de José Luis Pascual, un treballador incansable i sempre a la recerca de qualsevol aspecte artístic diferenciador dins les estètiques contemporànies. Per a més informació, podeu contactar amb el Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres a través del número de telèfon 937 929 282, o bé enviant un correu electrònic a museuarxiu@ajllavaneres.cat.

Díptic Exposició José Luis Pascual

Díptic Exposició José Luis Pascual

Fitxer: Di_ptic_Jose__Luis_Pascual.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 580.08 kB

Exposició José Luis Pascual

Informació relacionada
Divendres, 13 de gener de 2017
Col·lecció de fňssils de Joan Condal
'Empremtes del passat' es pot visitar del 13 de gener al 12 de febrer
Diputació de Barcelona
^