Notícies
23.06.2017
L'equip de treball decideix els 24 projectes finalistes del Pressupost Participatiu 2018

La tria definitiva de les propostes a executar tindrŕ lloc el proper dimecres 5 de juliol, a les 20 hores, en un acte públic a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

Pressupost Participatiu Llavaneres 2018 2

En una votació efectuada per les persones que formen part de l'equip de treball, un total de 30 veďns i veďnes van decidir els 24 projectes finalistes del Pressupost Participatiu 2018. Les propostes que contemplen més vigilŕncia policial, un pla d'ajut a la gent gran, marquesines a parades de bus que no en tinguin, un pla d'ajuda a les persones amb discapacitats i la senyalització de rutes BTT i senderisme van ser les que van rebre més suport per part dels participants. Podeu consultar-les totes clicant aquest enllaç. En aquests moments, des de les diverses ŕrees de l’Ajuntament s’estŕ quantificant el cost dels projectes finalistes per tal de certificar la seva viabilitat econňmica.

Després de fer l’avaluació amb criteris tčcnics i econňmics per part de l’Ŕrea de Participació Ciutadana, els membres de l'equip de treball havien de votar entre un total de 92 propostes considerades com a viables. Un cop finalitzada aquesta fase, el següent pas de la darrera etapa del procés participatiu tindrŕ lloc el proper dimecres 5 de juliol, data en quč es farŕ la tria definitiva per decidir els projectes que l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres executarŕ l'any 2018 amb la partida de 100.000 euros del Pressupost.

Segon Pressupost Participatiu
El projecte de Pressupost Participatiu 2018, que enguany celebra la seva segona edició, va partir de la crida inicial aleatňria a 400 persones del municipi, de les quals 32 veďns i veďnes van acceptar la invitació a participar-hi i integrar-se a l’equip de treball. Les més de 230 propostes dels veďns i veďnes recollides es van distribuir en quatre blocs, seguint les principals ŕrees de treball que estableix el PAM 2015-2019: Persones, Entorn, Economia i Administració. Posteriorment, van passar a la votació final 92 propostes que tenien una cŕrrega econňmica limitada a l’exercici 2018 i eren viables tčcnicament i de competčncia municipal.  

L’Ajuntament agraeix als integrants de l’equip de treball la seva motivació i esforç per fer d'aquest procés un gran čxit i per implicar-se activament en el debat col·lectiu durant les reunions periňdiques que s'han organitzat els darrers mesos.

El proper dimecres 5 de juliol tindrŕ lloc la cinquena reunió del Pressupost Participatiu 2018, en un acte que serŕ obert al públic. La Sala de Plens serŕ l'escenari on els integrants de l'equip de treball del Pressupost Participatiu escolliran finalment els projectes a executar durant l'any 2018.

24 projectes finalistes Pressupostos Participatius

24 projectes finalistes Pressupostos Participatius

Fitxer: 24_PROJECTES_PER_A_LA_FASE_FINAL.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pŕgines: 2
Mida: 92,19 kB

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^