Participaciˇ ciutadana - Sant Andreu de Llavaneres

NotÝcies

La tria definitiva de les propostes a executar tindrÓ lloc el proper dimecres 5 de juliol, a les 20 hores, en un acte p˙blic a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

Pressupost Participatiu Llavaneres 2018 2

En una votaciˇ efectuada per les persones que formen part de l'equip de treball, un total de 30 ve´ns i ve´nes van decidir els 24 projectes finalistes del Pressupost Participatiu 2018. Les propostes que contemplen mÚs vigilÓncia policial, un pla d'ajut a la gent gran, marquesines a parades de bus que no en tinguin, un pla d'ajuda a les persones amb discapacitats i la senyalitzaciˇ de rutes BTT i senderisme van ser les que van rebre mÚs suport per part dels participants. Podeu consultar-les totes clicant aquest enllaš. En aquests moments, des de les diverses Órees de l’Ajuntament s’estÓ quantificant el cost dels projectes finalistes per tal de certificar la seva viabilitat econ˛mica.

DesprÚs de fer l’avaluaciˇ amb criteris tŔcnics i econ˛mics per part de l’└rea de Participaciˇ Ciutadana, els membres de l'equip de treball havien de votar entre un total de 92 propostes considerades com a viables. Un cop finalitzada aquesta fase, el segŘent pas de la darrera etapa del procÚs participatiu tindrÓ lloc el proper dimecres 5 de juliol, data en quŔ es farÓ la tria definitiva per decidir els projectes que l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres executarÓ l'any 2018 amb la partida de 100.000 euros del Pressupost.

Segon Pressupost Participatiu
El projecte de Pressupost Participatiu 2018, que enguany celebra la seva segona ediciˇ, va partir de la crida inicial aleat˛ria a 400 persones del municipi, de les quals 32 ve´ns i ve´nes van acceptar la invitaciˇ a participar-hi i integrar-se a l’equip de treball. Les mÚs de 230 propostes dels ve´ns i ve´nes recollides es van distribuir en quatre blocs, seguint les principals Órees de treball que estableix el PAM 2015-2019: Persones, Entorn, Economia i Administraciˇ. Posteriorment, van passar a la votaciˇ final 92 propostes que tenien una cÓrrega econ˛mica limitada a l’exercici 2018 i eren viables tŔcnicament i de competŔncia municipal.  

L’Ajuntament agraeix als integrants de l’equip de treball la seva motivaciˇ i esforš per fer d'aquest procÚs un gran Ŕxit i per implicar-se activament en el debat colĚlectiu durant les reunions peri˛diques que s'han organitzat els darrers mesos.

El proper dimecres 5 de juliol tindrÓ lloc la cinquena reuniˇ del Pressupost Participatiu 2018, en un acte que serÓ obert al p˙blic. La Sala de Plens serÓ l'escenari on els integrants de l'equip de treball del Pressupost Participatiu escolliran finalment els projectes a executar durant l'any 2018.

24 projectes finalistes Pressupostos Participatius

24 projectes finalistes Pressupostos Participatius

Fitxer: 24_PROJECTES_PER_A_LA_FASE_FINAL.pdf

Format: Acrobat-PDF
PÓgines: 2
Mida: 92,19 kB