Participació ciutadana - Sant Andreu de Llavaneres

Notícies

La tria definitiva de les propostes a executar tindrà lloc el proper dimecres 5 de juliol, a les 20 hores, en un acte públic a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

Pressupost Participatiu Llavaneres 2018 2

En una votació efectuada per les persones que formen part de l'equip de treball, un total de 30 veïns i veïnes van decidir els 24 projectes finalistes del Pressupost Participatiu 2018. Les propostes que contemplen més vigilància policial, un pla d'ajut a la gent gran, marquesines a parades de bus que no en tinguin, un pla d'ajuda a les persones amb discapacitats i la senyalització de rutes BTT i senderisme van ser les que van rebre més suport per part dels participants. Podeu consultar-les totes clicant aquest enllaç. En aquests moments, des de les diverses àrees de l’Ajuntament s’està quantificant el cost dels projectes finalistes per tal de certificar la seva viabilitat econòmica.

Després de fer l’avaluació amb criteris tècnics i econòmics per part de l’Àrea de Participació Ciutadana, els membres de l'equip de treball havien de votar entre un total de 92 propostes considerades com a viables. Un cop finalitzada aquesta fase, el següent pas de la darrera etapa del procés participatiu tindrà lloc el proper dimecres 5 de juliol, data en què es farà la tria definitiva per decidir els projectes que l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres executarà l'any 2018 amb la partida de 100.000 euros del Pressupost.

Segon Pressupost Participatiu
El projecte de Pressupost Participatiu 2018, que enguany celebra la seva segona edició, va partir de la crida inicial aleatòria a 400 persones del municipi, de les quals 32 veïns i veïnes van acceptar la invitació a participar-hi i integrar-se a l’equip de treball. Les més de 230 propostes dels veïns i veïnes recollides es van distribuir en quatre blocs, seguint les principals àrees de treball que estableix el PAM 2015-2019: Persones, Entorn, Economia i Administració. Posteriorment, van passar a la votació final 92 propostes que tenien una càrrega econòmica limitada a l’exercici 2018 i eren viables tècnicament i de competència municipal.  

L’Ajuntament agraeix als integrants de l’equip de treball la seva motivació i esforç per fer d'aquest procés un gran èxit i per implicar-se activament en el debat col·lectiu durant les reunions periòdiques que s'han organitzat els darrers mesos.

El proper dimecres 5 de juliol tindrà lloc la cinquena reunió del Pressupost Participatiu 2018, en un acte que serà obert al públic. La Sala de Plens serà l'escenari on els integrants de l'equip de treball del Pressupost Participatiu escolliran finalment els projectes a executar durant l'any 2018.

24 projectes finalistes Pressupostos Participatius

24 projectes finalistes Pressupostos Participatius

Fitxer: 24_PROJECTES_PER_A_LA_FASE_FINAL.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 92.19 kB