X
Estat d'alarma: Covid-19.
Ca l'Alfaro
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 04.03.2008
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Avui, trobada d'empresaris de les 3 Viles
És la nova proposta del cicle d'empresa i RSC, i es farà a la Biblioteca Municipal de Llavaneres, a les 15.15 hores
Cicle empresa i RSC de Les 3 Viles

Els empresaris i empresàries de Les 3 Viles tenen avui dimarts 4 de març una cita, a partir de les 15.15 hores, a la Biblioteca Municipal de Llavaneres. El Cicle d'empresa i Responsabilitat Civil Subsidiària (RSC) proposa un taller d'intercanvi d'experiències, que dirigirà el director general de l'empresa RMW, Francisco Martín Frias.

Cicle empresa i RSC de Les 3 VilesDesprés de la presentació del cicle, el passat 5 de febrer, amb la xerrada informativa a càrrec de Mhyrtha Casanova, presidenta de l'Instituto Europeo para la Gestión de la Diversidad, que va defensar els beneficis d'aplicar nous hàbits empresarials per fer més compatibles la vida laboral i personal, avui es proposa una trobada participativa. La direcció del taller, que es fa aquesta tarda a la Biblioteca Municipal de Llavaneres, anirà a càrrec de Francisco Martín Frías, director general de l'empresa MRW, i dels tècnics de les regidories de Promoció Econòmica de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac, que organitzen aquest cicle empresarial que, recordem, està obert a tothom.

La sessió començarà amb la projecció d'un audiovisual sobre polítiques corporatives i la implicació de les empreses amb la societat, que és la temàtica que també centrarà la ponència posterior de Martín Frías. Els assistents rebran com a obsequi el llibre que va escriure el director general de MRW amb motiu del 30è aniversari de l'empresa i que porta per títol "El primer cafè de la mañana". Del taller, se'n farà una segona sessió l'11 de març, a les 19.00 hores, al Centre Cívic El Gorg de Sant Vicenç de Montalt.

Informació relacionada
Dimarts, 3 de juny de 2008
Dimarts, 13 de maig de 2008
Conferència i taller “Noves oportunitats i sortides laborals del segle XXI”
Dimarts, 25 de març de 2008
"L'ocupació sostenible i la professionalització de les empreses”
Dimarts, 4 de març de 2008
Taller d'intercanvi d'experiències entre empresaris i empresàries
Es tracta d'un cicle de tallers, conferències i taules rodones per compartir experiències i impulsar noves idees, que organitzaran del febrer al juliol els Ajuntaments de Llavaneres, Sant Vicenç i Caldes
Diputació de Barcelona
^