X
Excepcionalitat per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 11.04.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Esteu preparats pel primer 'Room escape del Pèsol, la Coca i el comerç'?

La prova per equips d’entre 3 i 5 persones se celebrarà el dissabte 14 d’abril i es podrà iniciar entre les 10.30 h i les 14 h. Inscriu-te aquí!

tablet escape room

aLa 19a Festa del Pèsol de Sant Andreu de Llavaneres arriba enguany amb destacades i originals novetats com la posada en marxa del "Room escape del Pèsol, la Coca i el comerç", una gimcana urbana que començarà a les hortes de Llavaneres i finalitzarà als carrers comercials del centre del municipi. Aquesta activitat recorrerà tot el municipi i està basada en un joc d'aventura física en què els jugadors i jugadores resoldran una sèrie de trencaclosques i endevinalles amb pistes, consells i estratègies per completar els objectius fixats, durant un temps determinat.

Un circuit que caldrà resoldre per equips i gràcies a un dispositiu electrònic

Per participar en aquest singular room escape serà necessari organitzar equips de 3 a 5 jugadors que tinguin ganes de resoldre enigmes i viure aventures. El punt de trobada d’inici de la prova estarà situat dins el parc de Ca l’Alfaro. Des de l’organització es fa saber als participants que es recomana portar roba còmoda i que necessitaran transport propi per a realitzar les proves.  

Per tal de desenvolupar la prova es facilitarà als equips participants un dispositiu electrònic que els guiarà i orientarà en la superació de les diverses fases del room escape. Aquesta competició ha estat ideada i programada pels estudiants de l’Escola Enti UB dedicada a les noves tecnologies interactives, Sergi Fabregat, Òscar Rivas, Víctor Gonzalez i David Alfar.

Per participar en el "Room escape del Pèsol, la Coca i el comerç" és necessari inscriure’s en el següent enllaç.

Diputació de Barcelona
^